Kahin.
Akşam yine konuşturdu kahinliğini.
Playstation oynayıp, maçı kendisi yönetti sanki. Sağa at Emre dedi, Emre sağa attı. Arda ile oyna İsmail dedi. Arda'ya atıldı top vs vs.
Kompany'nin sarı kart görmesi sonrası, bu adam çok agresif üstüne oynarsak attırırız dedi. Bunu birkaç kez tekrarladı ve Kompany atıldı.
Yalnız, Hiddink'i anlamsız şekilde aşırı eleştirdi. Sık sık dile getirdi. Bununla ne amaçladı anlayamadım.
Son olarak: "Yapma Volkan" diyerek gol yediğimiz sırada güldürdü (Kalede Volkan değil, Onur vardı )
Son dediğini babam da diyor kendi arkadaşı teknik direktör olunca çok eleştirmiyor diye.Yaşlandıkça çok bozmuş Türk futbolu yorumcusu. Yabancı futbol bilgisi hep çok zayıftı zaten ama futbolun içinden gelen ve oyunu gerçekten iyi okuyan biri olduğu için çok göze batmıyordu. Şimdi onun dönemindeki futboldan eser kalmayınca günümüz dünya futbolundan iyice uzak kaldı.
Asıl problemi ise yorumlarına adamcılık karıştırmayı iyice abartması. Ülkede yabancı teknik adamların tutunamamasının asıl sebebi bunun gibi çağ dışı kalmış yorumcular. Kendi arkadaşları teknik direktör olunca eleştirmeye çekinip yabancı teknik direktör bulunca ilk fırsatta sallayanlar...
Yaşlandıkça çok bozmuş Türk futbolu yorumcusu. Yabancı futbol bilgisi hep çok zayıftı zaten ama futbolun içinden gelen ve oyunu gerçekten iyi okuyan biri olduğu için çok göze batmıyordu. Şimdi onun dönemindeki futboldan eser kalmayınca günümüz dünya futbolundan iyice uzak kaldı.
Asıl problemi ise yorumlarına adamcılık karıştırmayı iyice abartması. Ülkede yabancı teknik adamların tutunamamasının asıl sebebi bunun gibi çağ dışı kalmış yorumcular. Kendi arkadaşları teknik direktör olunca eleştirmeye çekinip yabancı teknik direktör bulunca ilk fırsatta sallayanlar...
Uğur Meleke ile Mehmet Demirkol hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.Son dediğini babam da diyor kendi arkadaşı teknik direktör olunca çok eleştirmiyor diye.
Uğur Meleke yi çok dinlemedim. Mehmet Demirkol iyi yorumları olduğu oluyor ama tarafını çok belli ediyor diye düşünüyorum.Uğur Meleke ile Mehmet Demirkol hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum.
Hangi tarafa daha yakın olduğunu düşünüyorsun?Uğur Meleke yi çok dinlemedim. Mehmet Demirkol iyi yorumları olduğu oluyor ama tarafını çok belli ediyor diye düşünüyorum.
FenerbahçeHangi tarafa daha yakın olduğunu düşünüyorsun?
Uğur meleke'yi dinlemeni tavsiye ederim.Beinsports haber de hafta içi hergün 11 deFenerbahçe