Ya onu geçtim yüze de vermiyorlar ki Berfin de Nil de ilk 10a rahat girerTorpil var yahu kesin Çubuk kraker gibi fiziği olanlar ilk 10'a girdi at gibi kız ilk 10'a giremedi.
Ya onu geçtim yüze de vermiyorlar ki Berfin de Nil de ilk 10a rahat girerTorpil var yahu kesin Çubuk kraker gibi fiziği olanlar ilk 10'a girdi at gibi kız ilk 10'a giremedi.
Daha da izlemem....Ya onu geçtim yüze de vermiyorlar ki Berfin de Nil de ilk 10a rahat girer
Şu an 6 numara Tuana ve 7 numara Nil Çukur arasında çok kararsızım. 6 numarayı Azra Akın’a, 7 numarayı Alina Boz’a benzetiyorum. 4 numara Şira da Eda Ece’yi anımsatıyor. 20 numara da aslında güzel ve gerçek kazananın da bu dörtlüden çıkması şaşırtıcı olmaz.
6 ile 7 arasında çok kararsız kalsam da benim oyum 6 numaraya yani Tuana Cemre Calban’a gidiyor.
Dilara, Cemrenaz ve Nil
Bu arada ben bizim liseden kız seçsem bu 10dan daha iyi seçerimDilara'ya Dilara oyun havasını atmıştım o da olabilir ama sanmam en çirkinini seçerler
Öyle bu işler boş işler mlsf...Bu arada ben bizim liseden kız seçsem bu 10dan daha iyi seçerim
Abi cidden bu neye göre belirleniyor güzeller saçma sapan işler yüzde yüz torpil var başka açıklaması olamaz.Öyle bu işler boş işler mlsf...
Anlamadım kiAbi cidden bu neye göre belirleniyor güzeller saçma sapan işler yüzde yüz torpil var başka açıklaması olamaz.
Boş ver liseyi. Sokağa çık göreceğin ilk 100 kadından en az 50'si bu yarışmaya katılmış tüm kadınlardan daha güzeldir. Bu yarışmaya katılanların büyük çoğunluğu çirkin zaten.Bu arada ben bizim liseden kız seçsem bu 10dan daha iyi seçerim
Bak o dediğin de olurBoş ver liseyi. Sokağa çık göreceğin ilk 100 kadından en az 50'si bu yarışmaya katılmış tüm kadınlardan daha güzeldir. Bu yarışmaya katılanların büyük çoğunluğu çirkin zaten.
Hangi kanal yayınlayacak?Gece böyle bir sonuç çıkmaz umarım..
Birinci olan 14 numara Dilara'ya final oylamasında bir tek @Cervantes oy vermiş. Helal bilmişsin.
Dilara, Cemrenaz ve Nil
@Dosi 'ye de helal olsun cidden güzelden anlıyormuş, 3 tane favorim var dedi, ilk 2'si gerçek Miss Turkey'in ilk 2'si oldu, diğeri ise forumun kazananı oldu
@Cervantes seni de tebrik ediyoruz tek oy kullanan isim olarak tutturdun kazananı
Mikasa hanım yine Mikasalığını yaptı işte, gelip havasını atacaktır hakkı da Sadece güzelden anlasa yine iyi, neyden anlamıyor ki..