Masumlar Apartmanı - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | TRT 1

• Harika
Reactions: Yiğitt
şiir kimin?
gülben iki diziye nasıl entegre olacak? iki dizide nasıl ilerleyecek?

aklımda ki sorular.

Geçen sezon sonlara doğru tüm hikaye bozmuştu, bu sezondan pek beklentim yok. Amma sürpriz de yapabilir.

Ezgi Mola ne ara sete çıktı da sahnelerini eklediler Erşan Kuneri hala bitmedi diye biliyorum. :A Fragmandan görüldüğü kadarıyla Farah ayrılmakla ne kadar doğru bir karar verdiğini tekrar kanıtlamış vizyonuna sağlık. :bhr:

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Fragman ilginç olmuş. :A Melisa Şenolsun fena durmuyor.

Bu arada Masumlar Apartmanı en başından beri bana TRT dizisi izlenimi vermezdi bu tanıtımla bir kez daha anladım. :A

Senaristin batırmasına kulp bulmak için fazla zorlamamış mısın aşko. :A
Ne alaka. 😱 Senaryoyla ilgili tek bir şey demedim orada. TRT'de genelde aile komedisi, köy komedisi ve dönem işleri var ya ondan dedim. :A MA tür olarak zaten farklıydı. Şimdi havuz, dans falan olunca şaşırdım onu demek istedim.

Sevmediğin bir işe kin kusmanı anlarım da alakasız bir yerden girdin bu sefer. :A

Fragmanı fena bulmadım değil. İlk izlenimler verilmiş gibi. Asıl konu bundan sonra hikayenin nasıl devam edeceği. İzlediğimize değecek bir sezon geliyor inşallah. Saçlarına mavi kaçan bazı sarışınları fragmanda görmediğimiz için içimiz farah. :A

Ne alaka. 😱 Senaryoyla ilgili tek bir şey demedim orada. TRT'de genelde aile komedisi, köy komedisi ve dönem işleri var ya ondan dedim. :A MA tür olarak zaten farklıydı. Şimdi havuz, dans falan olunca şaşırdım onu demek istedim.

Sevmediğin bir işe kin kusmanı anlarım da alakasız bir yerden girdin bu sefer. :A
Sen de benim demek istemediğim şeyleri demiş gibi lanse ettiğinde ne hissettiğimi anlamışsındır o zaman. :A Niye öyle dediğini anladım ama fragmanın absürdlüğünü görünce ekstra kin kusasım geldi işte. :A

Fragmanı fena bulmadım değil. İlk izlenimler verilmiş gibi. Asıl konu bundan sonra hikayenin nasıl devam edeceği. İzlediğimize değecek bir sezon geliyor inşallah. Saçlarına mavi kaçan bazı sarışınları fragmanda görmediğimiz için içimiz farah. :A
Kendimi teselli etmeye çalışırken ben :A

Sen de benim demek istemediğim şeyleri demiş gibi lanse ettiğinde ne hissettiğimi anlamışsındır o zaman. :A Niye öyle dediğini anladım ama fragmanın absürdlüğünü görünce ekstra kin kusasım geldi işte. :A

Kendimi teselli etmeye çalışırken ben :A
Ben öyle bir şey yapmıyorum sen zaten onu diyorsun direkt. :A Demediğin şeyleri niye lanse edeyim. :A

İyi hoşta arkadaki fon müziği ne kardeşim dizi başlamadan insanı kasfete sürüklüyor 😕