rica edriz
------
ben herkse kardeşim diyom abi demem
rica edriz
Çeyrek finale geldik artık, çok normal.Keşke ilk başta "yanlış" dediğim şeyi yapsaydık da yarın açıklasaydık sonuçları. Kimse yok.
Ben abicim diyorum @The_ErinchAbi kelimesini nedense sevmiyorum ama herkes diye diye bende abi demeye başladım.
Bilmiyorum ya bana garip geliyor, çeyrek finalde olsa merak eder insan.Çeyrek finale geldik artık, çok normal.
17 lise 2 mi oluyor? Kafam karıştı. Ben 15-16 lise 2 diye biliyorum. @slhttnmtl@slhttnmtl diyorum 17 dedi @The_Erinch biz lise 2 oldunu yeni öğrendik
@Ahmed ve @slhttnmtl'den puan kıralım.Bilmiyorum ya bana garip geliyor, çeyrek finalde olsa merak eder insan.
Lise 2, 16 oluyor17 lise 2 mi oluyor? Kafam karıştı. Ben 15-16 lise 2 diye biliyorum. @slhttnmtl
@slhttnmtl sebebi belli, @Ahmed'in sebebi yoksa kırabiliriz.@Ahmed ve @slhttnmtl'den puan kıralım.
Büyük balık seni yutar @The_ErinchCandan Erçetin mi? Dalga mı geçiyorsunuz?
O zaman o da senin abin abi@Forumdash 60 larında olması lazım
Kaos yok böyle rahat iyi işte boşverKeşke ilk başta "yanlış" dediğim şeyi yapsaydık da yarın açıklasaydık sonuçları. Kimse yok.
@AteşBöceği Harikasınnn canımmm@AteşBöceği'nin oyları:
6-Candan Erçetin - Yalan
5-Tarkan - Şımarık
4-. Hadise - Düm Tek Tek
3- Pinhani - Hele Bi Gel
2- maNga - Bir Kadın Çizeceksin
1-Serdar Ortaç - Dansöz
Kendi kendime konuşuyorum gibi oluyor ya.Kaos yok böyle rahat iyi işte boşver
O zaman jüri üyeliğine geri dön?Candan Erçetin mi? Dalga mı geçiyorsunuz?
Z kuşağı cidden gümbür gümbür, yani inşallah öyleyizdir...
Plan nasıl ben acımam Kiss kiss yazacaktı @Emre Ozansoy şarkının ismi farklı olmayacak bir yerden şımarık başka yerden kiss kiss çıkıyor @Çiğdem @Tolstoyevski suçlu @Emre OzansoyBen abicim diyorum @The_Erinch