Tam da adamını etiketlemişsin abi, ne anlar bu Emre naiflikten.Yok sadece şarkıları değil kendiside naif bu adamın @xemrexxx 🤭
Tam da adamını etiketlemişsin abi, ne anlar bu Emre naiflikten.Yok sadece şarkıları değil kendiside naif bu adamın @xemrexxx 🤭
Sen inşallah gidersin forumdanSon haftalarda zayıf kaldı seninki diğerlerinin yanında. Zaten bu hafta eleneceksin demiştim sana All Star'da Sıla ile bekleriz
@phoebebuffay Sana da geçmiş olsun. İyi bir yarışma sergiledin bu haftaya kadar. Ama bu hafta hata yaptığını söylemiştim zaten. Bu şarkıların dizilerde falan çalması yanıltıcı olabiliyor. Bunun yerine son haftalarda kullandığın şarkılardan herhangi biri daha iyi sonuç elde ederdi muhtemelen
Son haftalar herkes en iyi şarkılarıyla geliyor. Mecburen bir sıralama yapmak zorunda kalıyoruz. Bu şarkı yerine herhangi bir Serdar Ortaç şarkısıyla gelsen muhtemelen 1 puanı alırdın benden. O yüzden 4 puanı kötü olarak düşünme
Normalde 3 puanına tşk ediyorum biliyorsun ama bu şekilde oyladın birine iyi gördüne hakkını vermeliydin 1 basamak yukarı olmalıydı bence ben üzüldüm yoksa her hafta 1 ver ama bu hafta üzdü çünkü seni biliyorum artık ne oylucanın zaten önemi yok dedim gibi üzüldümüzü ilk defa belirtmek istedim okadarSon haftalarda zayıf kaldı seninki diğerlerinin yanında. Zaten bu hafta eleneceksin demiştim sana All Star'da Sıla ile bekleriz
@phoebebuffay Sana da geçmiş olsun. İyi bir yarışma sergiledin bu haftaya kadar. Ama bu hafta hata yaptığını söylemiştim zaten. Bu şarkıların dizilerde falan çalması yanıltıcı olabiliyor. Bunun yerine son haftalarda kullandığın şarkılardan herhangi biri daha iyi sonuç elde ederdi muhtemelen
Son haftalar herkes en iyi şarkılarıyla geliyor. Mecburen bir sıralama yapmak zorunda kalıyoruz. Bu şarkı yerine herhangi bir Serdar Ortaç şarkısıyla gelsen muhtemelen 1 puanı alırdın benden. O yüzden 4 puanı kötü olarak düşünme
Aferin kız saydır hakkını araNormalde 3 puanına tşk ediyorum biliyorsun ama bu şekilde oyladın birine iyi gördüne hakkını vermeliydin 1 basamak yukarı olmalıydı bence ben üzüldüm yoksa her hafta 1 ver ama bu hafta üzdü çünkü seni biliyorum artık ne oylucanın zaten önemi yok dedim gibi üzüldümüzü ilk defa belirtmek istedim okadar
Ben hakkını verdiğimi düşünüyorum Bu şarkı için abartılı bir övgüde bulunmadım sana. Neden öyle bir beklentiye girdiğini hiç anlamadımNormalde 3 puanına tşk ediyorum biliyorsun ama bu şekilde oyladın birine iyi gördüne hakkını vermeliydin 1 basamak yukarı olmalıydı bence ben üzüldüm yoksa her hafta 1 ver ama bu hafta üzdü çünkü seni biliyorum artık ne oylucanın zaten önemi yok dedim gibi üzüldümüzü ilk defa belirtmek istedim okadar
Normalde 3 puanına tşk ediyorum biliyorsun ama bu şekilde oyladın birine iyi gördüne hakkını vermeliydin 1 basamak yukarı olmalıydı bence ben üzüldüm yoksa her hafta 1 ver ama bu hafta üzdü çünkü seni biliyorum artık ne oylucanın zaten önemi yok dedim gibi üzüldümüzü ilk defa belirtmek istedim okadar
Kütüğe acıma ablacım vur kafasına oklavaylaBen hakkını verdiğimi düşünüyorum Bu şarkı için abartılı bir övgüde bulunmadım sana. Neden öyle bir beklentiye girdiğini hiç anlamadım
Güncel popülaritesi yanılttı beni. Önceki şarkılarımı kullansam elenmezdim muhtemelen ama sağlık olsun. Amacım foruma mor ve ötesi'ni tanıtmaktı zaten. Ve genel olarak şarkılarım iyi sonuçlar aldı, bundan memnunum en azından.@phoebebuffay Sana da geçmiş olsun. İyi bir yarışma sergiledin bu haftaya kadar. Ama bu hafta hata yaptığını söylemiştim zaten. Bu şarkıların dizilerde falan çalması yanıltıcı olabiliyor. Bunun yerine son haftalarda kullandığın şarkılardan herhangi biri daha iyi sonuç elde ederdi muhtemelen
Kim dedi acaba size bu yaşlı başlı halinizle müzik yarışmasına katılın diye kalırsınız işte böyle yolda, ilaçlarımıda aldım yanıma diyo bide tee Allahım yaa @Çiğdem @The_ErinchAllah seni ne yapmasın emi 🤭😂🤭😂🤭 nereden buldun bunları 🤪 kahkaha attırdın bana.. Vallahi son 6 kaldık... Artık ilaçlarım yanıma 😂 @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @xemrexxx @Zeyno @Maskeli Fedai
@Angelica m kahve içmez dokunuyo kuzum @AteşBöceği sen bize bir çaydanlık çay demle canım biz kahve severler gibi kısa oturmaya gelmiyeceğiz gece uzuuun
Tamam canımKim dedi acaba size bu yaşlı başlı halinizle müzik yarışmasına katılın diye kalırsınız işte böyle yolda, ilaçlarımıda aldım yanıma diyo bide tee Allahım yaa @Çiğdem @The_Erinch
------
@Angelica m kahve içmez dokunuyo kuzum @AteşBöceği sen bize bir çaydanlık çay demle canım biz kahve severler gibi kısa oturmaya gelmiyeceğiz gece uzuuun
Kim dedi acaba size bu yaşlı başlı halinizle müzik yarışmasına katılın diye kalırsınız işte böyle yolda, ilaçlarımıda aldım yanıma diyo bide tee Allahım yaa @Çiğdem @The_Erinch
------
Yok yok yakışıklısın reis
@denizz19 seni etiketlemeyi unutmuşum. Elenmene hiç üzülmedim.@phoebebuffay bu hafta eleneceğini düşünmemiştim. Eğer bu turu geçseydin bence finaldeydin. Sağlık olsun. Teoman’la art arda çok üzücü iki veda yaşattınız. Zaten amacım foruma Mor ve Ötesi’ni tanıtmak diyordun. Bence bunu fazlasıyla başardın tebrikler.
Çok yoğunum burası aklımdan çıkmış tamamen. Oy verseydim Tarkan final puanı alacakmış... @Tolstoyevski
Ayy hemen gidip Şebnem Ferah'tan dinlemem lazım bu şarkıyı ❤
Final şarkımdı yarışırken...Ayy hemen gidip Şebnem Ferah'tan dinlemem lazım bu şarkıyı ❤
O muazzamlığı puanlamak istedim şuanFinal şarkımdı yarışırken...
Boynun Borcu? Kaçıncı olmuştun bu şarkıyla?Helal Ettim, Yaramizda Kalsın, Vuracak
Sonlardaydım kankaBoynun Borcu? Kaçıncı olmuştun bu şarkıyla?
Sen sus kütükKütüğe acıma ablacım vur kafasına oklavayla
Puhahahahahahaha. Gram şaşırmadım. Aaaa, resmen forumu ezberlemişim. 😳 😱Sonlardaydım kanka
Kanka ciyaklıyor o şarkıda diyenler vardı ne diyoesunPuhahahahahahaha. Gram şaşırmadım. Aaaa, resmen forumu ezberlemişim. 😳 😱
BB, Merve Özbey'in muhtemelen en iyi şarkısı bu arada.
Yok gayet iyi yarıştın zaten. Ben bu kadar da ilerlemesini beklemiyordum Mor ve Ötesi'nin. O kadar iyi götürdükten sonra tek bir hata yaptın, o da sonun oldu işteGüncel popülaritesi yanılttı beni. Önceki şarkılarımı kullansam elenmezdim muhtemelen ama sağlık olsun. Amacım foruma mor ve ötesi'ni tanıtmaktı zaten. Ve genel olarak şarkılarım iyi sonuçlar aldı, bundan memnunum en azından.