Alexina Graham, 31 yaşındaki İngiliz modeldir. 2017'den beri Victoria's Secret ile çalışmaktadır ve aynı zamanda Victoria's Secret'ın ilk kızıl saçlı meleğidir...
Kanal sahibi değilim izin vermezlerHocam bu afet kesin benim yarışmama uğramalı 😍😍 @xdragxx
İçi dışı her şeyi yakar bunun..Kanal sahibi değilim izin vermezler
Benim uplatmaya korktuğum konular gibi yeni etkinlikle galiba artık daha serbestizKaybolan ruh geri döndü
Yok ya bu konu masum onların yanında cevaa daha fenaydıBenim uplatmaya korktuğum konular gibi yeni etkinlikle galiba artık daha serbestiz
Reisi geri getirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum...
Yok ya bu konu masum onların yanında cevaa daha fenaydı
Adam güzide sektörümüzün starlarını her gün bir konuda ağırlamaktaydıReisi geri getirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum...
Geri getirmek için daha da güzellerini bulman lazım, böyle zirve güzellikler ya da en azından fizik anlamında güzellik olsa da olur.Reisi geri getirmek için elimden gelen her şeyi yapıyorum...
Büyük karaktermiş vesselam...Adam güzide sektörümüzün starlarını her gün bir konuda ağırlamaktaydı
Her zaman zirve güzelliklerden konu oluşturmaya çalışacağım, reisin şüphesi olmasın. @cevaaGeri getirmek için daha da güzellerini bulman lazım, böyle zirve güzellikler ya da en azından fizik anlamında güzellik olsa da olur.
böyle konuları neredeyse tamamını o açmış dün fark ettim adam Virgin'de mi yaşıyorYok ya bu konu masum onların yanında cevaa daha fenaydı
Yapma yanarız yapma...
Yapma yanarız yapma...
Teksas diye bir ablamız vardı sanki dksjsjsjjs
Teksas da Teksastı haniTeksas diye bir ablamız vardı sanki dksjsjsjjs