eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

@Tolstoyevski ve @Maskeli Fedai de tebrik edelim ozaman :bhr:

Ayyy @The_Erinch ile yorgunluktan ölmek üzereyiz artık azıcık dinlenelim çatlayacaz :A :A :A @xemrexxx @serhatt @eskici @slhttnmtl @Emre Ozansoy @dreamy @Alos @DarkLegenD

exhausted-cartoon-female-chipmunk-vector-id971627350

Ekli dosyayı görüntüle 108616
Geber. :A

@AteşBöceği bu arada Candan Ablanla kahveye geleceğiz canım 🥰
------

Kişisel hesabıma mi attın ne yazdın ki:A

Aynen işte benim mesela net anlamda sürekli düşük verdiğim kimse olmadı illa ki sevdiğim parçaları olmuştur herkesin mesela Serdar Ortaç ilk hafta 1 vermiştim birkaç hafta sonra tam puan. Ama işte kafalarında sadece şu var Mörvooö Ozboyyuuu sovmoyorozzz:F
Konuşmak için para istediğin şirket hesabına yazdım 😂🤪😂🤪😂🤪

@MasacRE senden nefret ediyorum artık cidden her hafta kötü veriyorsun ya .ss
Son haftalarda zayıf kaldı seninki diğerlerinin yanında. Zaten bu hafta eleneceksin demiştim sana :A All Star'da Sıla ile bekleriz :A

@phoebebuffay Sana da geçmiş olsun. İyi bir yarışma sergiledin bu haftaya kadar. Ama bu hafta hata yaptığını söylemiştim zaten. Bu şarkıların dizilerde falan çalması yanıltıcı olabiliyor. Bunun yerine son haftalarda kullandığın şarkılardan herhangi biri daha iyi sonuç elde ederdi muhtemelen :A
Tşkler ama diğer şarkılarımıza nazaran en doğru düzgün bulduna hakkını verirsin sanmıstım kütük mütüktür ama o konuda güveniyordum size hiç şarkıyla ilgili sohbet kurma bile gereği duymamıstım her hafta 1 verde bunda hakkını vermeni beklerdim @MasacRE :(
Son haftalar herkes en iyi şarkılarıyla geliyor. Mecburen bir sıralama yapmak zorunda kalıyoruz. Bu şarkı yerine herhangi bir Serdar Ortaç şarkısıyla gelsen muhtemelen 1 puanı alırdın benden. O yüzden 4 puanı kötü olarak düşünme :A