eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

O kadar objektifim ki Pinhani'ye 8 gibi en yüksek puanı vererek final puanı almasına katkıda bulunanlardan biriyim. Bembeyaz bir kağıdın üzerinde siyah bir nokta vardır ve sadece o noktaya bakıp eleştirmek kolaydır. O kağıdın berraklığını, bembeyaz oluşunu göremezsiniz veya görmek istemezsiniz. :D
Maalef final puanından oldun @Özgür :T: final puanı için tebrik edilmedin diye söylendin :A
Şu yazı boşa gitti...

Ben ve @Cervantes 'in toplam puanı 15miş. Eksik olan sayı kadar.
Ben 8 o da 7 vermiş. Oy vermeye karar vermeseydik bu tablo olmazdı.
@Tolstoyevski hakkını almana sevindim @denizz19

Sanki ilk kez puan konusunda küçük bir hata olmuş gibi davrananların 2-3 mesajını her okuduğumda aşırı cringe oluyorum. Hemde aşırı. Yazdıklarımızı okuyarak yollayalım lütfen. Rica ediyorum. Anticringeler henüz icat edilmemiş çünkü. :(

Bu arada bugün yarışma baya heyecanlı geçmiş :A Ben de son 6 yarışmacı kalmışken oy vermek istiyorum :A Bu hafta galiba @Emre Ozansoy sen alacaksın oyları bana da atarsın listeyi :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
3 kez üst üste yaptığım hesap sonrası Serdar Ortaç, Hadise, Candan Erçetin ve Tarkan'ın puanları yenilenmiştir. Bilginize. @Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Tolstoyevski
Sana tavsiyem sonraki haftalarda çift oyları kontrol edin, birden fazla gözden zarar gelmez. 😉
------

Bu arada bugün yarışma baya heyecanlı geçmiş :A Ben de son 6 yarışmacı kalmışken oy vermek istiyorum :A Bu hafta galiba @Emre Ozansoy sen alacaksın oyları bana da atarsın listeyi :A
Aykutcumm Candan ablanın selamı var 🤭🤭🤭🤭
------

Aykutcumm Candan ablanın selamı var 🤭🤭🤭🤭

3 kez üst üste yaptığım hesap sonrası Serdar Ortaç, Hadise, Candan Erçetin ve Tarkan'ın puanları yenilenmiştir. Bilginize. @Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Tolstoyevski
Ben eğer hesaplamamda yanlışlık varsa özür dileyeceğim diye açık açık belirttim. Tamam hata payı elbette olabilir ama final puanını etkileyecek 15 puanlık önemli bir fark söz konusu ve böylesine tartışmaların yaşandığı haftaya denk gelmesi haliyle ne desem bilmiyorum... Saatlerce içim içimi yedi acaba ben mi hata yaptım diye. En azından bu kadar kısa bir açıklama beklemiyordum, ben hesapta yanlışlık yapmış olsaydım özür dilerdim çünkü bu yakışır. Sen ise gayet gayet normal bir durummuş gibi açıkladın, buna şaşırmış olmam normaldir sanırım.

Bundan sonraki haftalarda puanları bugünkü yolla takip etmem en iyisi olacak. Keza 1-2 puanla final puanı kaçırdığım haftaları da gözden geçirmem abartı kaçmaz sanırım bu olaydan sonra...

• Beğendim
Reactions: Dosi
Neyseki küçük hata sonucu minnacık 15 puan yerine geri geldi. 15 puan bu turlarda büyük bir fark olmasada final puanına sebep oldu.

Hata olabilir bu normal ama birine 8 birine 4 verip aynı anda o 4 verilenin final puanına 15 puan gibi minik bir puanı yok saymak tabiki kafa karıştırır.

Haydi iyi geceler :bhr: @Tolstoyevski

aramıza hoşgeldin @xdragxx bu yarışmada kapılar herkese açık. Arada ceyran yapar oyüzden dikkatli ol 🤐 dolan