- Reaksiyon puanı
- 34,636
- Puanı
- 1,061
Aaa, beni çok yanlış tanımışsın..
------
Yapacak bir şey yok
Ben bulurum seni 30'lu yaşlara gelince merak etme.
Aaa, beni çok yanlış tanımışsın..
------
Yapacak bir şey yok
@Maskeli Fedai ahhh ahhhh sende gelde 40 laraaa senideee görekkkk Diyarbakır karpuzu seni 🤭☺️ @Yakamoz-AsiMeluna bak sen.
Maalef final puanından oldun @Özgür final puanı için tebrik edilmedin diye söylendinO kadar objektifim ki Pinhani'ye 8 gibi en yüksek puanı vererek final puanı almasına katkıda bulunanlardan biriyim. Bembeyaz bir kağıdın üzerinde siyah bir nokta vardır ve sadece o noktaya bakıp eleştirmek kolaydır. O kağıdın berraklığını, bembeyaz oluşunu göremezsiniz veya görmek istemezsiniz.
Hadise için hiçbir şey değişmemiş, ah canım Hadise'm.3 kez üst üste yaptığım hesap sonrası Serdar Ortaç, Hadise, Candan Erçetin ve Tarkan'ın puanları yenilenmiştir. Bilginize. @Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Tolstoyevski
Sana tavsiyem sonraki haftalarda çift oyları kontrol edin, birden fazla gözden zarar gelmez. 😉3 kez üst üste yaptığım hesap sonrası Serdar Ortaç, Hadise, Candan Erçetin ve Tarkan'ın puanları yenilenmiştir. Bilginize. @Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Tolstoyevski
Aykutcumm Candan ablanın selamı var 🤭🤭🤭🤭Bu arada bugün yarışma baya heyecanlı geçmiş Ben de son 6 yarışmacı kalmışken oy vermek istiyorum Bu hafta galiba @Emre Ozansoy sen alacaksın oyları bana da atarsın listeyi
Aykutcumm Candan ablanın selamı var 🤭🤭🤭🤭Bu arada bugün yarışma baya heyecanlı geçmiş Ben de son 6 yarışmacı kalmışken oy vermek istiyorum Bu hafta galiba @Emre Ozansoy sen alacaksın oyları bana da atarsın listeyi
Sen niye hiç gelmedin müziğe nerdeyse ilgisi olmayan ben bile varımBu arada bugün yarışma baya heyecanlı geçmiş Ben de son 6 yarışmacı kalmışken oy vermek istiyorum Bu hafta galiba @Emre Ozansoy sen alacaksın oyları bana da atarsın listeyi
O kadar kişi varken uğraşmak istemedim ama hazır bitmişken son 2-3 hafta oy vereyim bariSen niye hiç gelmedin müziğe nerdeyse ilgisi olmayan ben bile varım
Benim en favori şarkı yarışmasına yaptığım şey ben de finalde vermiştim sadeceO kadar kişi varken uğraşmak istemedim ama hazır bitmişken son 2-3 hafta oy vereyim bari
Ben eğer hesaplamamda yanlışlık varsa özür dileyeceğim diye açık açık belirttim. Tamam hata payı elbette olabilir ama final puanını etkileyecek 15 puanlık önemli bir fark söz konusu ve böylesine tartışmaların yaşandığı haftaya denk gelmesi haliyle ne desem bilmiyorum... Saatlerce içim içimi yedi acaba ben mi hata yaptım diye. En azından bu kadar kısa bir açıklama beklemiyordum, ben hesapta yanlışlık yapmış olsaydım özür dilerdim çünkü bu yakışır. Sen ise gayet gayet normal bir durummuş gibi açıkladın, buna şaşırmış olmam normaldir sanırım.3 kez üst üste yaptığım hesap sonrası Serdar Ortaç, Hadise, Candan Erçetin ve Tarkan'ın puanları yenilenmiştir. Bilginize. @Çiğdem @slhttnmtl @The_Erinch @Tolstoyevski
Naiflikten ölür umarımYok sadece şarkıları değil kendiside naif bu adamın @xemrexxx 🤭
Yok zaten daha bugün Yiğit katıldı. Oluyor yani.Benim en favori şarkı yarışmasına yaptığım şey ben de finalde vermiştim sadece
Yok biliyorum olduğunu sadece niye burada değildi daha önce sormak istedim seni unutmadık galibaYok zaten daha bugün Yiğit katıldı. Oluyor yani.