eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Ben de sadece kafamdan Tarkan'ı hesapladım alıntılardan 190 çıktı ama Yiğitin oyu sayılmamıştı galiba 188 oluyor öyleyse sayıldıysa 190. Galiba son 3 oy atlanmış.
Olmmm ben 195 bile geldim 😁😁😁😁😁😁😁😁

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Güzel açıklamışsın. :A

Bu arada ben de Tarkan'dan iyi gittiğime şaşırmıştım birkaç sayfa önce yazmıştım. :A @Tolstoyevski
Yalnız sen final puanı almadıysan o havalı mesaj..... :A
Tarkan'ın artık harika şarkıları kaldı ve kalanlardan favorim. O da işte bizleri uzaklaşmak istedi. Bu kadarda olmaz yani

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Güzel açıklamışsın. :A

Bu arada ben de Tarkan'dan iyi gittiğime şaşırmıştım birkaç sayfa önce yazmıştım. :A @Tolstoyevski
Kim hesapladıysa Tarkan 190 gözüküyor şu an yani senin final puanın şimdilik tehlikede olabilir ama ha sen ha ben canım ne fark eder :A

@Gerekli24 neye olmamış atıyorsun, yalan mı veriler ortada yani. :A 20 sene sonra bile Dünya listelerine girebilen bir şarkıyı elediniz, zevksizsiniz hepiniz. :A
Görüşüne katılmıyorum demek oluyor olmamış bu konu hakkında önceki mesajlarda demiştik kendin de dedin strateji hatası diye :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
@phoebebuffay spotify uygulamasını iyi ki hiç indirmemişim:F

@Yakamoz-Asi Deniz'in olduğu yerde kaoslar bitmez derdim ama sunucular daha kaotik çıktı:F

@Dosi tatlım adımız marka olmuş elbette ki birçok insan beni görmek için geliyor foruma :A

@The_Erinch Annem finallik değil beni dinle:A

• Güldürdün
Reactions: denizz19