eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Aklıma Buray'la yarıştığım sezon geldi. :A O zamanlar da Yıldız Tilbe için böyle demiştin Buray destekliyordun şimdi Pinhani'yi de beğenirsin diye düşünmüştüm. :A
Buray'dan Pinhani'ye düşmek... Tıpkı Özgür2113'ten Özgür'e düşmek gibi... Yakıştıramadım...

• İlginç
Reactions: Özgür
Neyse iyi atıştık seninle ilk birbirimize mesajımız hiç hoş değildi diye hatırlıyorum ama bu yarışmada düzelttik galiba biraz :A
Sadakatsiz konusunda tartışmıştık 1 kez diye hatırlıyorum. Sonra çok konuşmadık ama ben bu yarışmadan önce de düzeltmiştim aramı yani senle. :A

Biz de en azından rock müziği sevdirdik sana az da olsa.:Z Senin sevmediğin tür hard rock ve metal bu arada. mor ve ötesi'nin çoğu şarkısı sana hitap ediyor. Sen 13-14 tanesini dinledin tabii ama daha çok şarkıları var. :A

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Yarışmada kim kazansın istiyorsun bu daha mı sıkıntısız oldu :F
------

O zaman kerem gidince de ben alayım bu nasıl sistem :A
O saydığım dörtlüyü kenara koyunca geriye 2 kişi kalıyor... Varımızı yoğumuzu onların şampiyon olabilmesi için harcayacağız...

• Güldürdün
Sadakatsiz konusunda tartışmıştık 1 kez diye hatırlıyorum. Sonra çok konuşmadık ama ben bu yarışmadan önce de düzeltmiştim aramı yani senle. :A

Biz de en azından rock müziği sevdirdik sana az da olsa.:Z Senin sevmediğin tür hard rock ve metal bu arada. Mor ve Ötesi'nin çoğu şarkısı sana hitap ediyor. Sen 13-14 tanesini dinledin tabii ama daha çok şarkıları var. :A
Evet enerji alamazsam o türler genelde kafamı şişiriyor bir de rap sevmiyorum onda eminim okulda duymaktan bıktım. Evet oradaydı biraz sert ve uzundu ama ikimiz de unutmuşuz iyi :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Bu arada cep telefonundan takip etmeye çalıştım, 40 oy gelmiş.. Arada puanlarına reaksiyon veremediğim yada yorumla dönemediklerim varsa lütfen affetsin.
1 puandan tam puan veren herkese teşekkür ederim.
Azda olsa çokda olsa emeğinizin değerlendirilmesi çok önemli.

Herkese iyi geceler. 🙏

• Beğendim