Ağzını yırtarım cadı karı
sen kimin ağzını yırtıyon kafanı kopartırım senin 45 bin takipcin bile elimden alamaz
Ağzını yırtarım cadı karı
Dur önceden düşündüm de elenmek istediğim için kalmıştı.Tam puanım için güzel bir teşekkür alayım ondan sonra düşünürüz
Aklıma Buray'la yarıştığım sezon geldi. O zamanlar da Yıldız Tilbe için böyle demiştin Buray destekliyordun şimdi Pinhani'yi de beğenirsin diye düşünmüştüm.Sonuçlara bak. 🤦 Pinhani, maNga, Candan Erçetin veya Serdar Ortaç şampiyon olursa kalp krizi geçiririm.
O gidince Çiğdem almıştı galiba devir şeklindeO nasıl belirleniyor işte Güneşin oğlu @Çiğdem sen sun mu diyor
Yarışmada kim kazansın istiyorsun bu daha mı sıkıntısız olduÇok tehlikeli ve ucu açık bir soru. 🤭
O zaman kerem gidince de ben alayım bu nasıl sistemO gidince Çiğdem almıştı galiba devir şeklinde
Kanka yediler Merveyi Kalitesiz kulakları olan herkes yedi başınıSonuçlara bak. 🤦 Pinhani, maNga, Candan Erçetin veya Serdar Ortaç şampiyon olursa kalp krizi geçiririm.
Sunmak istersen gitmesini beklemeye gerek yok sen sunYarışmada kim kazansın istiyorsun bu daha mı sıkıntısız oldu
------
O zaman kerem gidince de ben alayım bu nasıl sistem
Buray'dan Pinhani'ye düşmek... Tıpkı Özgür2113'ten Özgür'e düşmek gibi... Yakıştıramadım...Aklıma Buray'la yarıştığım sezon geldi. O zamanlar da Yıldız Tilbe için böyle demiştin Buray destekliyordun şimdi Pinhani'yi de beğenirsin diye düşünmüştüm.
Kerem ceza almış bileBurda demez çünkü burada objektif tarafsız sunucu ve kibarca yaklaşan ama dm de bambaşka üslup. Seninde bu duruma düşmene üzüldüm.
Sadakatsiz konusunda tartışmıştık 1 kez diye hatırlıyorum. Sonra çok konuşmadık ama ben bu yarışmadan önce de düzeltmiştim aramı yani senle.Neyse iyi atıştık seninle ilk birbirimize mesajımız hiç hoş değildi diye hatırlıyorum ama bu yarışmada düzelttik galiba biraz
İyi bakalım yeni oylamaya kadar sinirim geçer herhaldeDur önceden düşündüm de elenmek istediğim için kalmıştı.
Çok çok teşekkürler tabi ki, özel jürimizden çok özel ve güzel puanı bu hafta kaptık.
Afiyet olsunKanka yediler Merveyi Kalitesiz kulakları olan herkes yedi başını
------
Sunmak istersen gitmesini beklemeye gerek yok sen sun
Bu ne demek neye göre belirleniyor ki bu ben öylesine yazmıştım sistemi pek bilmiyorumKanka yediler Merveyi Kalitesiz kulakları olan herkes yedi başını
------
O saydığım dörtlüyü kenara koyunca geriye 2 kişi kalıyor... Varımızı yoğumuzu onların şampiyon olabilmesi için harcayacağız...Yarışmada kim kazansın istiyorsun bu daha mı sıkıntısız oldu
------
O zaman kerem gidince de ben alayım bu nasıl sistem
Evet enerji alamazsam o türler genelde kafamı şişiriyor bir de rap sevmiyorum onda eminim okulda duymaktan bıktım. Evet oradaydı biraz sert ve uzundu ama ikimiz de unutmuşuz iyiSadakatsiz konusunda tartışmıştık 1 kez diye hatırlıyorum. Sonra çok konuşmadık ama ben bu yarışmadan önce de düzeltmiştim aramı yani senle.
Biz de en azından rock müziği sevdirdik sana az da olsa. Senin sevmediğin tür hard rock ve metal bu arada. Mor ve Ötesi'nin çoğu şarkısı sana hitap ediyor. Sen 13-14 tanesini dinledin tabii ama daha çok şarkıları var.
Özgür'e düşmek mi. 😱 Neyi beğenmedin. Pinhani da gayet kaliteli asıl ben sana yakıştıramadım.Buray'dan Pinhani'ye düşmek... Tıpkı Özgür2113'ten Özgür'e düşmek gibi... Yakıştıramadım...
Denıııız kulaklar değil şarkılar kalitesiz kendi başını kendi yediKanka yediler Merveyi Kalitesiz kulakları olan herkes yedi başını
------