eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 12. Hafta Sonuçları [2'li Eleme]

Güllü @serhatt
s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

Candan Erçetin - 8
Hadise - 8
Pinhani - 8

Manga - 7

Merve Özbey - 6
Serdar Ortaç - 6

Morve Ötesi - 5

Tarkan - 2

İnsanın olduğu her yerde olur böyle fikir ayrılıkları, tartışmalar vb. Herkesin ruh hali, karakter yapısı falan etkiliyor. Önemli olan sonrasında yaşananların unutulup yola bakılması. Benim de forumda tartışmadığım olmamıştır belki de ama şu an hepsiyle de konuşuruz, sohbet ederiz. İnsanız tartışabiliriz ama kin tutmam, tutanı da anlamam zaten. :D
Bence ufak mesele büyüdü kontrolden çıktı ama yapacak bir şey yok olan oldu :bilmem:

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
@AteşBöceği
8 -Tarkan - Kış Güneşi
7- Candan Erçetin - Gamsız Hayat
6- Serdar Ortaç - Mesafe
5- Mor ve Ötesi - Daha Mutlu Olamam
4-Pinhani - Ne Güzel Güldün
3-Merve Özbey - Yaş Hikayesi
2-maNga - We Could Be The Same
1-Hadise - Sıfır Tolerans
Neyse 1 iyi oy geldi, diğer oy da iyi olursa kalayım bari. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Ben senin forumda olup olmadığından bile habersizim dün iyi geceler durumunu görünce fark ettim, açtık arayı farkındayım. :( Buralardayız inşallah artık. :Z
Burdasında bişi yazmıyorsun şaşırdım vlla :A :A :A

Tataildemiydin yanı ama öyle durumlarda forumdan git bizim gibi çünkü forumda varken olmamak yanı canlı ölü gibi doalsıyordun git bizim gibi mezara gir millette korkmasın :A :A :A @eskici @kerem

• Güldürdün
Reactions: eskici and Çiğdem
Geçen sene çok trend olmuştu bu şarkı, ona güvendim. Biraz gençlere hitap eden ruhta bir şarkı, ondan foruma uymadı sanırım. :(
Ona ben de uydum. Aşk Bir Mevsim'in sosyal medyada sevilen bir şarkı olduğunu fark edince kullandım ve bayağı kötü gitmiştim bu sezon. Umarım gitmezsin ama ilerisini hak eden isimlerden Mor ve Ötesi. :bhr:

• Üzücü
Reactions: phoebebuffay
Burdasında bişi yazmıyorsun şaşırdım vlla :A :A :A

Tataildemiydin yanı ama öyle durumlarda forumdan git bizim gibi çünkü forumda varken olmamak yanı canlı ölü gibi doalsıyordun git bizim gibi mezara gir millette korkmasın :A :A :A @eskici @kerem
Ay ben giriyordum zaten foruma öyle haberlere bakıp çıkıyordum sadece, girecek yazacak vaktim olmuyordu zaten. Mesaj kutum aylardır boş sizler yazmışsınız cevap bile vermemişim size düşün durumu. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem