Saplamışsın diye yorumladım.Öyle bir savunma yaptın ki sanki reytingi bol, her dizisi tutan garanti oyuncular geldi sanacak. Üç ismin de dizileri zaten pek tutmuyor. @Özgür
Saplamışsın diye yorumladım.Öyle bir savunma yaptın ki sanki reytingi bol, her dizisi tutan garanti oyuncular geldi sanacak. Üç ismin de dizileri zaten pek tutmuyor. @Özgür
Saplamak ne ya ergenleşmişsin diye yorumladım.Saplamışsın diye yorumladım.
Özgür'üm öyle diyorsa öyledir diye de yorumlaman lazım.Saplamak ne ya ergenleşmişsin diye yorumladım.
Aynen ergenim. Önüne gelenle böyle konuşup sonra laf yiyince etrafa öfke kusma ben ergen olurum. Kırmızı Oda en iyi dizidir.Saplamak ne ya ergenleşmişsin diye yorumladım.
Seni özlemişim iyi ki döndün.Özgür'üm öyle diyorsa öyledir diye de yorumlaman lazım.
Ben de sizleri ve sohbetlerinizi özlemişim.Aynen ergenim. Önüne gelenle böyle konuşup sonra laf yiyince etrafa öfke kusma ben ergen olurum. Kırmızı Oda en iyi dizidir.
------
Seni özlemişim iyi ki döndün.
Senaristin batırmasına kulp bulmak için fazla zorlamamış mısın aşko.Fragman ilginç olmuş. Melisa Şenolsun fena durmuyor.
Bu arada Masumlar Apartmanı en başından beri bana TRT dizisi izlenimi vermezdi bu tanıtımla bir kez daha anladım.
Kudurma nolurSenaristin batırmasına kulp bulmak için fazla zorlamamış mısın aşko.
Ay ne kuduracağım be aksine psikolojik dramdan absürd komediye dönmesine sevindim ekranlarda fazla komedi dizisi kalmadı çünkü.Kudurma nolur
Ne alaka. 😱 Senaryoyla ilgili tek bir şey demedim orada. TRT'de genelde aile komedisi, köy komedisi ve dönem işleri var ya ondan dedim. MA tür olarak zaten farklıydı. Şimdi havuz, dans falan olunca şaşırdım onu demek istedim.Senaristin batırmasına kulp bulmak için fazla zorlamamış mısın aşko.
Sen de benim demek istemediğim şeyleri demiş gibi lanse ettiğinde ne hissettiğimi anlamışsındır o zaman. Niye öyle dediğini anladım ama fragmanın absürdlüğünü görünce ekstra kin kusasım geldi işte.Ne alaka. 😱 Senaryoyla ilgili tek bir şey demedim orada. TRT'de genelde aile komedisi, köy komedisi ve dönem işleri var ya ondan dedim. MA tür olarak zaten farklıydı. Şimdi havuz, dans falan olunca şaşırdım onu demek istedim.
Sevmediğin bir işe kin kusmanı anlarım da alakasız bir yerden girdin bu sefer.
Kendimi teselli etmeye çalışırken benFragmanı fena bulmadım değil. İlk izlenimler verilmiş gibi. Asıl konu bundan sonra hikayenin nasıl devam edeceği. İzlediğimize değecek bir sezon geliyor inşallah. Saçlarına mavi kaçan bazı sarışınları fragmanda görmediğimiz için içimiz farah.
Ben öyle bir şey yapmıyorum sen zaten onu diyorsun direkt. Demediğin şeyleri niye lanse edeyim.Sen de benim demek istemediğim şeyleri demiş gibi lanse ettiğinde ne hissettiğimi anlamışsındır o zaman. Niye öyle dediğini anladım ama fragmanın absürdlüğünü görünce ekstra kin kusasım geldi işte.
Kendimi teselli etmeye çalışırken ben