'Benden Ne Olur' Filminin Fragmanı Yayınlandı!

slhttnmtl

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
24,015
Puanı
1,060
3x53dnu.jpg

'Benden Ne Olur' filminin fragmanı yayınlandı!

Yapımcılığını Medyapım ve Ay Yapım'ın üstlendiği, kadrosunda; Hazal Kaya, Onur Tuna, Selin Şekerci, Enis Arıkan, Cem Belevi, Nur Fettahoğlu ve Elçin Afacan gibi başarılı isimlerin yer aldığı, Aslı T. Kızmaz'ın aynı isimli kitabından uyarlanan filmin konusu ise şöyle:

Sertab Bal, Londra’da master’ını tamamladıktan sonra bar açma hayali ile İstanbul’a ablasının yanına taşınmıştır. Hayalleri ile bütçesi örtüşmeyen Sertab, ablasının evini kazayla yaktıktan sonra Harika’nın yanından kovulur ve kendinden ne olacağını aramaya başlar. Toplum yargılarının, öğretilmiş hayatların peşinden gitmeye çalışan Sertab, aradığı şeyin aslında ne kadar yakınında olduğunun farkına varır.

Benden Ne Olur, 26 Kasım'da sinemalarda!

Son düzenleme:
Bu arada tanıtım için detaylı bir şeyler karalarım da şimdiden çok tatlı ve harika bir tanıtım olduğunu söyleyebilirim. Hazal Kaya da parlıyor resmen. :bhr:

@kerem hazır gelmişken yeryüzündeki en iyi Sertab'ı görmen için seni de davet edelim. :A

• İlginç
Reactions: kerem
Bu arada tanıtım için detaylı bir şeyler karalarım da şimdiden çok tatlı ve harika bir tanıtım olduğunu söyleyebilirim. Hazal Kaya da parlıyor resmen. :bhr:

@kerem hazır gelmişken yeryüzündeki en iyi Sertab'ı görmen için seni de davet edelim. :A
Başka isim mi bulamamışlar? Sertab ne alaka? :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
30 yıllık sanatçılar yerine yalandan ölen Feriha'yı rakipmiş gibi gösterdiğin için seni kınıyorum. :A
Ne yalandan ölen Feriha'sı? 😱 30 yıllık sanatçıların yerini 30 yaşındaki kişilere devretmesi gerekir ve Hazal da 30 yaşında. :A

Hazal daha ana karnındayken Sertab profesyonel sanatçı olmuş. Karşılaştırdığın kişilere bak. :A
Hazal sonra anasının karnından çıkmış, 14-15 yaşında işe başlamış ve çok iyi, yetenekli bir oyuncu olmuş. :A 30 yaşına gelince de harikalar yaratmış. :A Önemli olan yetenek. :A