Masumlar Apartmanı - Yayın Tarihli Yeni Sezon Tanıtım Fragmanı | TRT 1

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,741
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
images

Masumlar Apartmanı'nın yeni sezon tarihi belli oldu!

Yapımcılığını OGM Pictures'ın, yönetenliğini Çağrı Lostuvalı'nın üstlendiği, başrollerini Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar ve Melisa Şenolsun'un paylaştığı yapım, 14 Eylül Salı gününden itibaren izleyicisi ile buluşmaya devam edecek.

Masumlar Apartmanı, yeni sezonuyla 14 Eylül Salı 20.00'de TRT 1'de!

Bu sene benim için çok yoğun geçecek açıkçası. İlk sezonki kadar sık takip edebilir miyim emin değilim ama ilk fragmanı görmek bile heycanlandırdı. :A

Gelde de azıcık qualität gör. :A @Aserat

• Beğendim
Reactions: offensive
Oh reyting çekişmelerine az kaldı demek. :Z Bu sezonun kazananı başka dizi olsun artık. :A

Bu sene benim için çok yoğun geçecek açıkçası. İlk sezonki kadar sık takip edebilir miyim emin değilim ama ilk fragmanı görmek bile heycanlandırdı. :A

Bu sahne dizide daha önce yok muydu? Yoksa yeni sezon tanıtımı mı bu? (b)

Edit: Yeni sezon tanıtımıymış. :A

Son düzenleme:

Bu diziye çok üzülüyorum ya oyuncular çok iyi, yönetmen harika yani dünya standartlarında olabilecek bir iş ama senarist böyle bir hikayenin içine edip başrolü dahi kaçırtacak kadar rezalet. :A O kadın hala diziyi yazdığı sürece hiçbir halt olmaz. :A

• Olmamış
Reactions: Angelica
Bu TRT nasıl iş yapıyor kendi sayfasında atmamış bunu :A
------

Şimdi atmış ama ilk önce müdür kendi sayfasında paylaşıyor tuhaf bir durum :A

Bu TRT nasıl iş yapıyor kendi sayfasında atmamış bunu :A
------

Şimdi atmış ama ilk önce müdür kendi sayfasında paylaşıyor tuhaf bir durum :A
İbrahim Eren zamanından beri böyle. İlk önce genel müdür kişisel hesabında paylaşıyor, sonrasında kanal hesabında paylaşılıyor.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Metin Altıok şiiriyle yeni sezonu açıyoruz demek. :bhr:

Yeni sezonda da salı zirvesinde yer almaya devam edecektir diye düşünüyorum, açık ara geçen sezonun işiydi. Bu sezon da aynı tatta olur umarım. :Z

Harika muhteşem bir tanıtım olmuş, çok derin… Bekliyoruz özledik 😎😎:bhr::bhr:🧿🧿🧿🌹🌹

Bu diziye çok üzülüyorum ya oyuncular çok iyi, yönetmen harika yani dünya standartlarında olabilecek bir iş ama senarist böyle bir hikayenin içine edip başrolü dahi kaçırtacak kadar rezalet. :A O kadın hala diziyi yazdığı sürece hiçbir halt olmaz. :A
O kadın derken? Diziyi iki kadın senarist yazıyor diye biliyorum. :A

Konuda hala niye Farah'ın olduğu afiş var ki. :F

Oh oh ne kadar erken başlarsa çöküşü de o kadar çabuk görürüz. :Z Kırmızı Oda için de 17 Eylül yazılı tanıtım bekliyoruz. :A
Aynı hafta başlıyorlar o zaman senin isteğine göre Kırmızı Oda'nın da çöküşü çabuk olacak. :Z

Forum İstatistikleri

Konular
172,177
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961