The_Erinch
Favori Üye
Bunlarda mnatık yok olm... dün 2 tane 500bin yanyana koymuşlar... utanmasalar 3.alıp ortada sıçan oynayacaklardı @Gerekli24 @BARON男爵 @Dosi @Tolstoyevski @12.AdamÖyle bir mantık yok bizde
Bunlarda mnatık yok olm... dün 2 tane 500bin yanyana koymuşlar... utanmasalar 3.alıp ortada sıçan oynayacaklardı @Gerekli24 @BARON男爵 @Dosi @Tolstoyevski @12.AdamÖyle bir mantık yok bizde
Zaten yeni başlamış nereye gittiğimi biliyorsun.Gel diye yaptım
Büyük hissediyorum diyor @Gerekli24 güveniyor musun 12.adam'a
Yahu işte kura sitesinde 1 TL ile 500.000 TL arasında fark yokBunlarda mnatık yok olm... dün 2 tane 500bin yanyana koymuşlar... utanmasalar 3.alıp ortada sıçan oynayacaklardı @Gerekli24 @BARON男爵 @Dosi @Tolstoyevski @12.Adam
Bence açalım Özgür'ü son kararımÖzgür'ü de kaçırdık gibi @Gerekli24 var mı aklında bir kutu
------
Yahu işte kura sitesinde 1 TL ile 500.000 TL arasında fark yok
Biz de hiç ellemeden alıyoruz ordan
aha burada da teorim suya düştü 2 tane 500k hiç yana yana olamaz diye strateji yapıyorum kaç haftaBunlarda mnatık yok olm... dün 2 tane 500bin yanyana koymuşlar... utanmasalar 3.alıp ortada sıçan oynayacaklardı
Bozuk olm bunların sistemi...aha burada da teorim suya düştü 2 tane 500k hiç yana yana olamaz diye strateji yapıyorum kaç hafta
Burada buradaDaha var teklife adminimiz burada mı acaba @bazinga
Küçük hissediyourm bugün.Daha var teklife adminimiz burada mı acaba @bazinga
O zaman açalım @xdragxx güveniyorum başkana son kararımKüçük hissediyourm bugün.
Forumda değil maalesef
Hiç dikkat etmedim inan 😱Forumda değil maalesef
9-8-7 diye gitme planın mı var
Benim kutuyu açabilir ve öneri olarakta Doğan'ın kutusunu açsın.Oooo @Cervantes öneri yapmaya geldin he
Baya ilginç bir tesadüf oldu o zamanHiç dikkat etmedim inan 😱
Vaaay gelir gelmez 2 öneri birdenBenim kutuyu açabilir ve öneri olarakta Doğan'ın kutusunu açsın.
@Cervantes i açalım o halde iyi çıkarsa Doğan konusuna da bakarızBenim kutuyu açabilir ve öneri olarakta Doğan'ın kutusunu açsın.