Evde asla içmem En son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum...Bu daha da ilginçmiş
Kafelerde falan garson sürekli bunaltınca ve kalkmayacaksam ucuz diye çay sipariş ederim sadece...
Evde asla içmem En son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum...Bu daha da ilginçmiş
Senin zevklerin tuhafsa ben ne yapayımBir konuda da benimle hemfikir ol be herif 🤦🏻♂️😡
Kahvaltı da mı yapmıyorsun. Çaysız kahvaltı mı olurmuş hiçEvde asla içmem En son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum...
Kafelerde falan garson sürekli bunaltınca ve kalkmayacaksam ucuz diye çay sipariş ederim sadece...
Kahvaltıyı da sevmem ki Dışarda yaparsam portakal suyu evde yaparsam da tercihim sprite falan olur...Senin zevklerin tuhafsa ben ne yapayım
------
Kahvaltı da mı yapmıyorsun. Çaysız kahvaltı mı olurmuş hiç
Sprite ile kahvaltı mı... Bak bu daha da ilginçmiş işteKahvaltıyı da sevmem ki Dışarda yaparsam portakal suyu evde yaparsam da tercihim sprite falan olur...
Kafana tam çay fırlatmalık bir mesaj olmuş.Direkt çay sevmem çay seveni de sevmem ben
Lise döneminde kahvaltım kolaydı mesela var böyle ilginçliklerSprite ile kahvaltı mı... Bak bu daha da ilginçmiş işte
Giderek midem bulanmaya başlıyorLise döneminde kahvaltım kolaydı mesela var böyle ilginçlikler
Şalgamla kolayı karıştırıp probiyotik diye içiyormuş lise dönemlerinde @xdragxxGiderek midem bulanmaya başlıyor
Oooo bizde böyle çok hikaye var Bir ara hatırlarsın belki cam şişelerde 2 şişeden bir tanesinde bedava çıkıyordu. Sabah okula giderken bakkala uğrayıp oradan bir tane fiyatına 3-4 tane içerdik. Şişenin altından bakınca bedava yazısı gözüküyordu...Giderek midem bulanmaya başlıyor
Yok kola sütü çok karıştırdım amaŞalgamla kolayı karıştırıp probiyotik diye içiyormuş lise dönemlerinde @xdragxx
Yok kola sütü çok karıştırdım ama
Şekerli şeylerde ayran içip sabitleyen kişi çokBenim bir arkadaşım vardı çikolata ile ayran içiyordu
Oluyordu çeşitli kampanyaları, şimdi hatırlayamadım tam. Ama amatör bir hata olmuş bedava yazısının daha şişe açılmadan görülmesiOooo bizde böyle çok hikaye var Bir ara hatırlarsın belki cam şişelerde 2 şişeden bir tanesinde bedava çıkıyordu. Sabah okula giderken bakkala uğrayıp oradan bir tane fiyatına 3-4 tane içerdik. Şişenin altından bakınca bedava yazısı gözüküyordu...
------
Yok kola sütü çok karıştırdım ama
Öyle baya bir amatör hataydı Ama tabii ki yanılma payı oluyordu ama %80 tutardı bu taktikOluyordu çeşitli kampanyaları, şimdi hatırlayamadım tam. Ama amatör bir hata olmuş bedava yazısının daha şişe açılmadan görülmesi
Kola ise sütü de karıştırdığına göre artık kusabilirim
Açık çay yerine su içseler daha mantıklıDemli içerim. Açık içmeyi sevmem sevene de anlam veremem.
Ayrıca açık çay sevenin kendine saygısı yoktur.
@Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xdragxx
Şekeri mi sabitliyorlarŞekerli şeylerde ayran içip sabitleyen kişi çok
Açık içiyorum kendime saygım kalmamış benim 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺Demli içerim. Açık içmeyi sevmem sevene de anlam veremem.
Ayrıca açık çay sevenin kendine saygısı yoktur.
@Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xdragxx
GalibaŞekeri mi sabitliyorlar
------
Açık içiyorum kendime saygım kalmamış benim 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
------
Demli de zehir içiyo gibiyim ondan sevmiyorum
Zift gibi olmadıktan sonra her türlü demli iyidirCidden kaçak çayda demli çok kötü oluyor @MasacRE