Hiç yedin mi%100 ciddiyim. Tek kriterim sağlığa zararlı olmayacağından emin olmak, yani belli bir ısıda mikropları vb. öldürdüğü sürece az pişmişi gibi yokturBalığı da az pişmiş severin eti de...
Cidden niye böyle oldu sjklgllskgOhoooo konu iyice yemek programına döndü, kutu açmak falan kimsenin umurunda değil.![]()
Yok değil. Alman dondurmasıKırk üç kere maşallah![]()
Sarımsak çekti canım şimdi bol soslu yoğurtlu sarımsaklı makarna...
Dondurma markası ne Magnum mu?![]()
Hiç yedin miFotoda attığının bir tık üstünü yemiştim bir steakcide pişman oldum
![]()
Onu yapıyorum bol bol, pirinç ve makarnaya çok güzel gidiyor. Bol köri (cury) iyi pluyorKremalı yap kremalı boşver yoğurdu![]()
Bilemiyorum.Hiç yedin miFotoda attığının bir tık üstünü yemiştim bir steakcide pişman oldum
------
Cidden niye böyle oldu sjklgllskg
Ye ondan sonra konuşalım o zamanKasaptan aldığımızda filan az pişmiş olmasına özen gösteriyorum ama asıl yerinden hiç yemedim şimdilik![]()
Sen benim kanalda İrlanda yemekleri programı yap dicemde foruma ağır gelirOhoooo konu iyice yemek programına döndü, kutu açmak falan kimsenin umurunda değil.![]()
Sen öz hakiki Alman dondurması tüket, bizler de Magnum bile olsa terayağından hallice bir şeyi tüketelim oh ne güzel İstanbul beYok değil. Alman dondurması![]()
@Emre Ozansoy kutusunda 200.000 TL vardı maaelesef...
bazinga'yı açtın ya
@Dosi transfer teklifi geldiSen benim kanalda İrlanda yemekleri programı yap dicemde foruma ağır gelir
Türk yemekleri yapayım.Sen benim kanalda İrlanda yemekleri programı yap dicemde foruma ağır gelir
Renk zevk damak meselesi ben oldum olası az pişmiş bol kanlı sevdiğim için fazlasıyla seveceğimi düşünüyorum yineYe ondan sonra konuşalım o zamanboşa giden bir para...
@serhatt yaktın beniiii@Emre Ozansoy kutusunda 200.000 TL vardı maaelesef...
@Dosi bazingayı aç diyor skljgjlsjkljklg ulan açtık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
@Emre Ozansoy daha kutusunda fikrini dememişti. Keşke önden sordaydım@Emre Ozansoy kutusunda 200.000 TL vardı maaelesef...
@Dosi bazingayı aç diyor skljgjlsjkljklg ulan açtık yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Herkes benim peşimde.@Dosi transfer teklifi geldi![]()