Daha bugün demeyi beceremiyoruz ama aşık olmuşuz ah Yarabbim çocukları nelere alet ediyorlar
Şahin Tepesi'nde dikkatimi çekmişti ama bu yaz iyice yükseldim kendisine.
Fazla abartılan balon bir isim.
Sen de LBGT üyesi miydin yani eşcinsel 😱 Yanlış anlaşılmasın sadece meraktan sordum yoksa gayet olabilir elbette
Hayır ama güzel insan görünce her türlü yükselirim kadın-erkek fark etmez.Sen de LBGT üyesi miydin yani eşcinsel 😱 Yanlış anlaşılmasın sadece meraktan sordum yoksa gayet olabilir elbette![]()
O halde biseksüelliğe daha yakınsın demektir kadın erkek fark etmez diyorsanHayır ama güzel insan görünce her türlü yükselirim kadın-erkek fark etmez.Aşık olma videosunu tam o anlam için kullanmadım zaten.
![]()
@Aserat ve @xdragxx bu yoruma bozuldu, sinir bozucu yedik. Sizin gibi beğenmedim ne yapayımBu adamı nedense yakışıklı bulmuyorum
Çok abartılanlardan @serhatt
Şuan ki dizisinde de gıcık geliyor bana![]()
Benim can sıkıntım var diye sinir bozucu attım bir de biz ne konuşuyoruz sen ne diyorsun diye... Yoksa erkeğin kralıyım ben bak bu 2 oldu ayıp oluyor dosiBu adamı nedense yakışıklı bulmuyorum
Çok abartılanlardan @serhatt
Şuan ki dizisinde de gıcık geliyor bana
------
@Aserat ve @xdragxx bu yoruma bozuldu, sinir bozucu yedik. Sizin gibi beğenmedim ne yapayım@Tolstoyevski
Sjjsjs geri çektiBenim can sıkıntım var diye sinir bozucu attım bir de biz ne konuşuyoruz sen ne diyorsun diye... Yoksa erkeğin kralıyım ben bak bu 2 oldu ayıp oluyor dosi![]()
Böyle devam edersen çok daha iddialı konulara uğrarım sinirini bozarım kaşınma benceSjjsjs geri çektitamam sen Mine Tugay, Simge konularına uğra
![]()
Sinirim niye bozulsun. Kendine layık gördüğünü yapBöyle devam edersen çok daha iddialı konulara uğrarım sinirini bozarım kaşınma bence![]()
Kendine layık dedin diye yapmaktan vazgeçtim okSinirim niye bozulsun. Kendine layık gördüğünü yap![]()