eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta

Aaa evet 10.haftaya geldik iyisiyle kötüsüyle ve kaldı son 6 hafta öncelikle başarılar diliyorum :bhr:

2004 Çakra albümüne üçüncü kez gidiyoruz bu şarkı daha klibi çıkmadan yazın büyük hitlerinden olmayı başarmıştır Albümün çıkış parçası Beni Unut klibi televizyonlarda dönerken Canıma Minnet radyolarda patlıyor ve her yerde çalmaya başlıyor Serdar ikinci klibi hemen çekiyor tabi benim bu şarkıya olan izlenimim buram buram yaz kokan bir şarkı olması yaz bitmek üzereyken paylaşalım :Z :Z :Z

1:00-2:40

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T. @DarkLegenD

@dreamy Juri başkanlığını eleştiriyordu bende seni yarışmadın bir sezon juri başkanı yapacam demiştim :A :A :A Tabi sonra sunamadım daha alamancı @kerem akıllı bir iş yapmış :A :A :A @Emre Ozansoy
Jüri başkanlığını ne zaman eleştirdiğimi hatırlamıyorum cidden. 😱 Eğer puanlamaları beğenmediysem şakasına demişimdir. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Aaa evet 10.haftaya geldik iyisiyle kötüsüyle ve kaldı son 6 hafta öncelikle başarılar diliyorum :bhr:

2004 Çakra albümüne üçüncü kez gidiyoruz bu şarkı daha klibi çıkmadan yazın büyük hitlerinden olmayı başarmıştır Albümün çıkış parçası Beni Unut klibi televizyonlarda dönerken Canıma Minnet radyolarda patlıyor ve her yerde çalmaya başlıyor Serdar ikinci klibi hemen çekiyor tabi benim bu şarkıya olan izlenimim buram buram yaz kokan bir şarkı olması yaz bitmek üzereyken paylaşalım :Z :Z :Z

1:00-2:40
Süper seçim canım bol şanslar:)
Bu hafta Tarkan'ın klasikleşmiş efsanevi parçalarından ÖLÜRÜM SANA ile geliyoruz herkese başarılar :Z :Z

Başarılar diliyorum:)