Benim tersim olabilir bu oylar Aşırı zıt olmuşuzAramıza dönmek için gün sayan @Ahmed'in oyları:
10p - Serdar Ortaç
9p - Hadise
8p - Tarkan
7p - Mor ve Ötesi
6p - Model
5p - MFÖ
4p - Merve Özbey
3p - Teoman
2p - Pinhani
1p - Candan Erçetin
Benim tersim olabilir bu oylar Aşırı zıt olmuşuzAramıza dönmek için gün sayan @Ahmed'in oyları:
10p - Serdar Ortaç
9p - Hadise
8p - Tarkan
7p - Mor ve Ötesi
6p - Model
5p - MFÖ
4p - Merve Özbey
3p - Teoman
2p - Pinhani
1p - Candan Erçetin
Puan durumundan sonra iyi gelmiştir.Cidden aşırı komik oylar.
------
Yani, bak zevki olan kendini nasıl da gösteriyor.
Evet, geliyor. Sonuç gecesi bizimle olacak.Bu hafta dönüyor sanırım profilinde tşk edecem bu akşam @kerem
Bu yüzden mi diss attın?Benim tersim olabilir bu oylar Aşırı zıt olmuşuz
Hitap oluyor ne be. Dağlar kadar fark falan yok, herkese hitap eden bir şarkının hakkı bu değil ve ben de bu haksızlıktan dolayı yarışmak istemiyorum, eski keyfimden eser yok.Yalnız her iki mesajın arasında dağlar kadar fark var. İstiyor musun, istemiyor musun belli değil.
AllStar’da al yarış. Tabii sunucu bulunabilirse.@dreamy en çok Gülşen'i harcadığın için kızgınım sana.
Gelince hesabını sor bence, bende şaşırmadım değil.@kerem Ahmed geçen sezon BŞB'de Deli ile yarışmamış mıydı? Tam puan beklerdim...
Yani oylar tam zıttım ne atayımBu yüzden mi diss attın?
Serdar Beyi pek seviyor sana lazım olacak zaten.Bu hafta dönüyor sanırım profilinde tşk edecem bu akşam @kerem
Cidden ya, insanın hakkkını alabilmesi çok güzel bir şey.Puan durumundan sonra iyi gelmiştir.
All Star'da olursak o da.AllStar’da al yarış. Tabii sunucu bulunabilirse.
Yeni kişilerin bana iyi gelmeyeceğini söylemiştim. @Emre OzansoyBu sezon ilk kez oy kullanan @AteşBöceği'nin puanları:
Serdar ortaç :Karabiberi:11
Candan Erçetin: parçalandım :10
MFÖ:9
Teoman:8
Tarkan:7
Merve Özbey:6
Manga:5
Pinhani:4
Model:3
Mor ve ötesi:2
hadise:1