Bu akşam olanlar olacak...BU HAFTA 3'TEN FAZLA YARIŞMACI ELENME KONUSUNDA BAŞBAŞA İLERLEDİ! VE GELEN SON OYLAR İÇERİSİNDEN ÇOK AZ PUAN FARKIYLA ELENEN BELİRLENDİ!
Bu akşam olanlar olacak...BU HAFTA 3'TEN FAZLA YARIŞMACI ELENME KONUSUNDA BAŞBAŞA İLERLEDİ! VE GELEN SON OYLAR İÇERİSİNDEN ÇOK AZ PUAN FARKIYLA ELENEN BELİRLENDİ!
O bir durum da olmamalıydı.Bir durumdan dolayı Kerem ile kovulmak zorunda kaldım. Yoksa bu hafta kimseye söylemezdim.
@Mircan Saye teşekkürler, verdiğin 2 puanın değeri her hafta artıyor. Eğer son 3-4'e kalırsam yine 2 vermeye devam edersin inşallah.@Mircan Saye'nin oyları:
11 puan - Tarkan
10 puan - Teoman
9 puan - Serdar Ortaç
8 puan - Merve Özbey
7 puan - Model
6 puan - Hadise
5 puan - MFÖ
4 puan - Candan Erçetin
3 puan - Pinhani
2 puan - Mor ve Ötesi
1 puan - Manga
kardeşin yasında sonucta şarkı abicim @xemrexxx @kerem @Emre OzansoySende benim oylarımdan çok memnun kalacaksın 😉
Nerede çarpıtmış gözümden mi kaçtı.
Abi daha gece yeni başladı bence bir şey söylemek için erken. Bekleyip görelim...
Ne istiyorsunuz @Çiğdem'den?@XanTier'in oyları:
11. maNga - Bitti Rüya
10. mor ve ötesi - Deli
9. Teoman - İki Yabancı
8. Model - Antidepresan Gülümsemesi
7. MFÖ - Tam Ortasındayım
6. Pinhani - Sevmekten Usanmam
5. Tarkan - Öp
4. Candan Erçetin - Parçalandım
3. Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
2. Hadise - Deli Oğlan
1. Serdar Ortaç - Karabiberim
Biri benim kesin... gideyimde ilacımı alayım @Çiğdem @kerem @Zeyno @Gerekli24Bu akşam olanlar olacak...
Alıntılanmıştım ama elimdeki takılınca sayfayı yenileyince silindi.Nerede çarpıtmış gözümden mi kaçtı.
Demek ki benim oy belirledi 😱 üzgünüm @ÖzgürBU HAFTA 3'TEN FAZLA YARIŞMACI ELENME KONUSUNDA BAŞBAŞA İLERLEDİ! VE GELEN SON OYLAR İÇERİSİNDEN ÇOK AZ PUAN FARKIYLA ELENEN BELİRLENDİ!
@dreamy'nin oyları açıklandı mı ya ben göremedim.
Önümüzdeki sezon düzenli izleyemem gibi. Youtube’tan ara sıra takip etmeyi düşünüyorum.Evrim survivora gelince açılırsın
Abi geçen hafta neyse de bu hafta elenirsen kesinlikle hak etmediğini düşünürüm.