Sanırım. Adaşım beni kırmaz, üzmez. @xemrexxxBen sunduğumda oy bile kullanmadı, adaşı torpilli herhalde. @Emre Ozansoy @xemrexxx
Sanırım. Adaşım beni kırmaz, üzmez. @xemrexxxBen sunduğumda oy bile kullanmadı, adaşı torpilli herhalde. @Emre Ozansoy @xemrexxx
Hemen irtibat kurmalıyım o halde.Para karşılığı yapıyor diyolla
Kimse alınıp gücenmesin. 3 kere üst üste dinleyip karar verdim Herkese bol şans.Sunucumuz @kerem'in oyları.
Yine boncuk dağıttım. Sevmediğim şarkılara bile en az 5 puan verdim. Hekese bol şans dilerim.
11p) Mor ve Ötesi
11p) Model
11p) maNga
9p) Merve Özbey
9p) Hadise
8p) Teoman
8p) Serdar Ortaç
7p) Tarkan
7p) Pinhani
5p) Candan Erçetin
5p) MFÖ
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
Iyyy alaman hanzasu. SsSunucumuz @kerem'in oyları.
Yine boncuk dağıttım. Sevmediğim şarkılara bile en az 5 puan verdim. Hekese bol şans dilerim.
11p) Mor ve Ötesi
11p) Model
11p) maNga
9p) Merve Özbey
9p) Hadise
8p) Teoman
8p) Serdar Ortaç
7p) Tarkan
7p) Pinhani
5p) Candan Erçetin
5p) MFÖ
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem @cookies @S.G.A.T. @DarkLegenD
baksana artık nasıl puanlar verdiysen karışmış ortalık... 5 puanı bir araya getiremedin mi beee adam @Emre Ozansoy @kerem @ÇiğdemOnlara niye cvp vereyim
Neticede forumun en önemli kişisiyim
Ahlaksız bunak. .ss
Normalde "eh işte" derdim oylarına ama bu sefer ki şarkılar cidden çok iyiydi, iyi puanlar bence.Kimse alınıp gücenmesin. 3 kere üst üste dinleyip karar verdim Herkese bol şans.
Sunucu da sunucu olsa, zevksizliğe bak akıp gidiyor...Sunucumuz @kerem'in oyları.
11p) Mor ve Ötesi
11p) Model
11p) maNga
9p) Merve Özbey
9p) Hadise
8p) Teoman
8p) Serdar Ortaç
7p) Tarkan
7p) Pinhani
5p) Candan Erçetin
5p) MFÖ
Orası boş diye rahmetli odayı napacak @The_Erinch
Nesini beğenmedin?Iyyy alaman hanzasu. Ss
Hani seni elemeye çalışıyordum?@kerem teşekkürler güzel
Kaliteye bak ya hislenip ağla ❤ @keremSunucumuz @kerem'in oyları.
11p) Mor ve Ötesi
11p) Model
11p) maNga
9p) Merve Özbey
9p) Hadise
8p) Teoman
8p) Serdar Ortaç
7p) Tarkan
7p) Pinhani
5p) Candan Erçetin
5p) MFÖ
9 puan az mı acaba bana ne diyeceksin umarım sövmezsinSunucu da sunucu olsa, zevksizliğe bak akıp gidiyor...
Aaa nenem sen nerelerdeydin, gözümüz yollarda kaldıOrası boş diye rahmetli odayı napacak @The_Erinch
Seni sevmiyor @xemrexxx @The_Erinch @Emre OzansoyBen sunduğumda oy bile kullanmadı, adaşı torpilli herhalde. @Emre Ozansoy @xemrexxx
Kaliteli oylarım. Bütün şarkılar güzeldi, gönül ister ki hepsine 11 verelim ama olmuyor.Yardımcı sunucumuz @Emre Ozansoy'un oyları!
11 puan Serdar Ortaç - Karabiberim
11 puan Hadise - Deli Oğlan
11 puan Candan Erçetin - Parçalandım
11 puan Teoman - İki Yabancı
11 puan mor ve ötesi - Deli
10 puan MFÖ - Tam Ortasındayım
10 puan maNga - Bitti Rüya
10 puan Model - Antidepresan Gülümsemesi
9 puan Tarkan - Öp
9 puan Pinhani - Sevmekten Usanmam
7 Merve Özbey - Topsuz Tüfeksiz
Şimdilik elemezsin çene çalacak birilerine ihtiyacın varHani seni elemeye çalışıyordum?