O bölümden 5 bölüm sonra eski tadı vermediği için final yapmış galiba Vikipedi'de öyle diyordu. Demek ki efsane değilmiş.Melek & Ömer bu akşam evleniyor. Efsane bölümü kaçırmayın. #Dadı #teve2
Çünkü 6. ve son sezon uyarlanmamış Tayfun Güneyer kendisi yazmış ve batırmış doğal olarak.O bölümden 5 bölüm sonra eski tadı vermediği için final yapmış galiba Vikipedi'de öyle diyordu. Demek ki efsane değilmiş.
Sana teşekkür ederim bu arada. Forumda yer alan birinin paylaşımlarını alarak destek oluyorsun. Ve her seferinde de ismimi yazman çok anlamlı. Sağ ol offensive#MasterChefTürkiye 3,84 (2), 4,76 (1), 5,14 (1)
#FulyaileUmudunOlsun Fox 1,06 (21), 0,91 (16), 1,13 (15)
#DidemArslan 1,19 (12), 0,62 (40), 0,93 (22)
#KadirEzildiEnHamaratBenim Fox 0,86 (31), 0,48 (65), 0,75 (28)
#StarMarket 0,62 (55), 0,38 (91), 0,42 (65)
#EceÜnerileSusma KanalD 0,61 (57), 0,89 (17), 0,62 (38)
Kaynak: Deniz TURAL Twitter
Ne demek, ben de teşekkür ederim, sayende oranları görüyoruz, emek veriyorsun, bir gün bile isimsiz kaynaksız paylaşmaya gönlüm elvermez benim gözümde emek hırsızlığıdır 🙏🏻Sana teşekkür ederim bu arada. Forumda yer alan birinin paylaşımlarını alarak destek oluyorsun. Ve her seferinde de ismimi yazman çok anlamlı. Sağ ol offensive
Herkes senin gibi düşünse ne güzel olur. Bazıları başkalarının paylaşımlarını burda paylaşıyor reytinglerdeNe demek, ben de teşekkür ederim, sayende oranları görüyoruz, emek veriyorsun, bir gün bile isimsiz kaynaksız paylaşmaya gönlüm elvermez benim gözümde emek hırsızlığıdır 🙏🏻
Ay ben paylaştım işte aaa bazıları değil benHerkes senin gibi düşünse ne güzel olur. Bazıları başkalarının paylaşımlarını burda paylaşıyor reytinglerde