Sınavlar zordur bilirim uyu o zaman.2 tane sınava girdim uzanamadım bile bugün sabahtan beri.![]()
Aklıma her yer geliyor bak.Her yerimden![]()
Sınavlar zordur bilirim uyu o zaman.2 tane sınava girdim uzanamadım bile bugün sabahtan beri.![]()
Aklıma her yer geliyor bak.Her yerimden![]()
Tamam öyle gelsinSınavlar zordur bilirim uyu o zaman.
Aklıma her yer geliyor bak.![]()
Kim gidikliyor ayağınıayaklarımdan 😳😳😳 gıdıklayanın burnuna tekmeyi yapıştırırım vlla hahah![]()
çok huylanıyorum cidden ben elleyince gıdıklanmıyorum ama başkası elleyince huylanıyorum altındanda değil cnm parmaklarımdan falan bizim kızlar gıdıklıyor bazen gıcıklığınaKim gidikliyor ayağını![]()
Kızlara yazık o zaman sen tekmeleyince diğer dünyayı boylardim bençok huylanıyorum cidden ben elleyince gıdıklanmıyorum ama başkası elleyince huylanıyorum altındanda değil cnm parmaklarımdan falan bizim kızlar gıdıklıyor bazen gıcıklığına![]()
Süper yaa linktekiler tam benlikBen çok kolay gıdıklanan biriyim.Birçok yerimden gıdıklanırım.
http://onedio.com/haber/kolay-gidiklanan-insanlarin-cok-iyi-bildigi-12-an-305995![]()
Ağzımdan derken.Ağzımdan![]()
Amacım belli bir kesimi eğlendirmek.
Şaka yapıyoruzAğzımdan derken.
Amacım belli bir kesimi eğlendirmek.![]()
Vuu iddialı sözler.Her yerimden olabilir.
Bir zamanlar abimin bana uyguladığı işkence türüdür.![]()
Ben de kardeşime yapıyorumHer yerimden olabilir.
Bir zamanlar abimin bana uyguladığı işkence türüdür.![]()
Abi terörü.Kolay gıdıklanan biri değilim hata neredeyse hiç gıdıklanmam sadece ayakta yerini bulursa biraz
------
Ben de kardeşime yapıyorum![]()
Bende kardeşime yapardımAbi terörü.![]()