Kicktipp ⚽ - Tahmin Yarışması 21-22 Sezonu | 1. Yarı Genel Yorum Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Helal olsun @Angelica Sivasspor - Konyaspor maçından tek puan alın sensin :A
Bu arada 2-1 taktiğini almışsın hep :A @Tolstoyevski
İlk haftadan havlu attık lige ama nedense bu sene geçen sezonki gibi şampiyonluk hırsım pek yok, küme düşmeyelim yeter modundayım :A

1629137774571.png

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: Gerekli24
@Gerekli24 hafta bitmiş meğerse :A ben de daha 1 maç daha var sanıyorum ve 10 puan olur diyorum bi de :A
------

Bu sefer toplu yapmadığımdan unutmuşum. :A
Şimdiden bir kaç haftayı aradan çıkar. Zamanı gelince edit yaparsın. Edit yapmayı unutsan en azından attıkların tutarsa puan gelecek ama böyle unutunca 0 puan :A

Son düzenleme:
@Gerekli24 hafta bitmiş meğerse :A ben de daha 1 maç daha var sanıyorum ve 10 puan olur diyorum bi de :A
------

Şimdiden bir kaç haftayı aradan çıkar. Zamanı gelince edit yaparsın. Edit yapmayı unutsan en azından attıkların tutarsa puan gelecek ama böyle unutunca 0 puan :A
Yarın başlayayım 3 hafta yaparım şimdiden, yalnız o geçen sezonki tablo sağ olsun çok işime yarıyordu, nerden bulabilirim onu :A

• Güldürdün
Yarın başlayayım 3 hafta yaparım şimdiden, yalnız o geçen sezonki tablo sağ olsun çok işime yarıyordu, nerden bulabilirim onu :A
Hangi tablo :A eski konulara bak. Yukarda anahtar sözcükten ulaşırsın yada direk bu bölümden bak :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Hangi tablo :A eski konulara bak. Yukarda anahtar sözcükten ulaşırsın yada direk bu bölümden bak :A
Yok yok o konulara eklediğiniz takımların skor tablosu, son maçları, 5 maçta kaç galibiyet, beraberlik, yenilgisi olduğu ve sıraları yazıyordu benim işime yarayan :A

• Güldürdün
Yok yok o konulara eklediğiniz takımların skor tablosu, son maçları, 5 maçta kaç galibiyet, beraberlik, yenilgisi olduğu ve sıraları yazıyordu benim işime yarayan :A
Dur daha yeni ilk hafta tamamlandı. Zamanla atarız :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...