Maskeli Fedai
Favori Üye
Ersin beyciğim.. Başarımı takdir eden tek adam gibi adam..Yakın dostum @Maskeli Fedai yine liderliğe göz dikmiş... Seninle gurur duyuyorum...
Ersin beyciğim.. Başarımı takdir eden tek adam gibi adam..Yakın dostum @Maskeli Fedai yine liderliğe göz dikmiş... Seninle gurur duyuyorum...
Bu sefer toplu yapmadığımdan unutmuşum.@slhttnmtl niye eksik tahmin yaptın
İlk haftadan havlu attık lige ama nedense bu sene geçen sezonki gibi şampiyonluk hırsım pek yok, küme düşmeyelim yeter modundayımHelal olsun @Angelica Sivasspor - Konyaspor maçından tek puan alın sensin
Bu arada 2-1 taktiğini almışsın hep @Tolstoyevski
Her Pazartesi aynı şok yaşanırmıİlk haftadan havlu attık lige ama nedense bu sene geçen sezonki gibi şampiyonluk hırsım pek yok, küme düşmeyelim yeter modundayım
Ekli dosyayı görüntüle 107516
Aynen daha bitmeyen bir hafta ve 5 puan fark çokmuş. Geçmiş olsun. Sonunculuk seni beklerİlk haftadan havlu attık lige ama nedense bu sene geçen sezonki gibi şampiyonluk hırsım pek yok, küme düşmeyelim yeter modundayım
Ekli dosyayı görüntüle 107516
Puan tablosunu SS almak şu aşamada zorluyor biraz bazen ikiye bölüyorumAynen daha bitmeyen bir hafta ve 5 puan fark çokmuş. Geçmiş olsun. Sonunculuk seni bekler
Helal olsun @Angelica Sivasspor - Konyaspor maçından tek puan alın sensin
Ben ise 1.likten oldumNeyse GS sayesinde 3 puan almışım
Helal olsun @Angelica Sivasspor - Konyaspor maçından tek puan alın sensin
Kötü olmuş ama ben geçen sene 1 puan ile etiket kaçırınca artık her puan sevindiriyorBen ise 1.likten oldum
Hadi hadi, iyi çalışmışsın en işe yarayanı yapmışsınben anlamam taktik maktik öyle attım kafadan
Şimdiden bir kaç haftayı aradan çıkar. Zamanı gelince edit yaparsın. Edit yapmayı unutsan en azından attıkların tutarsa puan gelecek ama böyle unutunca 0 puanBu sefer toplu yapmadığımdan unutmuşum.
Yarın başlayayım 3 hafta yaparım şimdiden, yalnız o geçen sezonki tablo sağ olsun çok işime yarıyordu, nerden bulabilirim onu@Gerekli24 hafta bitmiş meğerse ben de daha 1 maç daha var sanıyorum ve 10 puan olur diyorum bi de
------
Şimdiden bir kaç haftayı aradan çıkar. Zamanı gelince edit yaparsın. Edit yapmayı unutsan en azından attıkların tutarsa puan gelecek ama böyle unutunca 0 puan
Hangi tablo eski konulara bak. Yukarda anahtar sözcükten ulaşırsın yada direk bu bölümden bakYarın başlayayım 3 hafta yaparım şimdiden, yalnız o geçen sezonki tablo sağ olsun çok işime yarıyordu, nerden bulabilirim onu
Yok yok o konulara eklediğiniz takımların skor tablosu, son maçları, 5 maçta kaç galibiyet, beraberlik, yenilgisi olduğu ve sıraları yazıyordu benim işime yarayanHangi tablo eski konulara bak. Yukarda anahtar sözcükten ulaşırsın yada direk bu bölümden bak
Dur daha yeni ilk hafta tamamlandı. Zamanla atarızYok yok o konulara eklediğiniz takımların skor tablosu, son maçları, 5 maçta kaç galibiyet, beraberlik, yenilgisi olduğu ve sıraları yazıyordu benim işime yarayan