The_Erinch
Favori Üye
İyi ortak karara varamadınız bu sefer İlkbahar mı Yaz mıOlsun yaz diyelim @The_Erinch
Direk yarışmacıları suçladıBu arada yavaşlık konusunu ciddiye alıyorum, normalde tüm bölümler 1 saatte bitmişti ama burada yarışmacılarımızla doğru orantılı olarak yavaş gittik, benlik bir şey yok. İsteyen elimden alabilir yani ne diyeyim.
Adam su dolu bidonun içinden yarısıyor sen ne hızlısı bekliyorsun @The_Erinch @kerem @EmreCan @Emre OzansoyBu arada yavaşlık konusunu ciddiye alıyorum, normalde tüm bölümler 1 saatte bitmişti ama burada yarışmacılarımızla doğru orantılı olarak yavaş gittik, benlik bir şey yok. İsteyen elimden alabilir yani ne diyeyim.
En sevdiğim etap, umarım Yusuf Çim beyciğim vardır.
Birazda ben batırayım@Çiğdem dediği olsun Yaz @slhttnmtl
Direk yarışmacıları suçladı
Rezaletttttttttttttttttttttt
HIZLI CEVAP VEREN YARIŞMACILARIMIZLA ERKENDEN BİTİRDİK, REZALETLİK BİR DURUM YOK GAYET DE YARIŞMACI SUÇLU.SUNUCU, YARIŞMACILARI SUÇLUYOR! STÜDYODA GERGİN ANLAR!
İki kişiyiz ve aklı giden kişilerDirek yarışmacıları suçladı
Rezaletttttttttttttttttttttt
Onu yarışmaya almam, aldırmam.En sevdiğim etap, umarım Yusuf Çim beyciğim vardır.
YARIŞMACILAR, STÜDYOYU TERK ETMEYİ DÜŞÜNÜRKEN SEYİRCİLER ARASINDA DA "YUUUUHHHHH" SESLERİ YÜKSELİYOR!HIZLI CEVAP VEREN YARIŞMACILARIMIZLA ERKENDEN BİTİRDİK, REZALETLİK BİR DURUM YOK GAYET DE YARIŞMACI SUÇLU.
Ayy bune 😱 😱 😱 @Alos @Maskeli Fedai yemek istiyordunuz @The_Erinch @slhttnmtlWeiterleitungshinweis
images.app.goo.gl
Objektif olmadığın ne kadar belli.Onu yarışmaya almam, aldırmam.
PEKİ BU SUNUCUNUN NE KADAR UMRUNDA?YARIŞMACILAR, STÜDYOYU TERK ETMEYİ DÜŞÜNÜRKEN SEYİRCİLER ARASINDA DA "YUUUUHHHHH" SESLERİ YÜKSELİYOR!
@Mircan Saye bu umursamaz sunucunun görevden alınmasını talep ediyorum.PEKİ BU SUNUCUNUN NE KADAR UMRUNDA?
Onlar bizim hayvan dostlarımızdır @The_Erinch @slhttnmtlYARIŞMACILAR, STÜDYOYU TERK ETMEYİ DÜŞÜNÜRKEN SEYİRCİLER ARASINDA DA "YUUUUHHHHH" SESLERİ YÜKSELİYOR!
E değilim zaten, benim olduğum yerde sevmediğim kişilerin adı geçemez.Objektif olmadığın ne kadar belli.
Doğru yolu bulursun umarım.E değilim zaten, benim olduğum yerde sevmediğim kişilerin adı geçemez.