Adana Demirspor 0 - 1 Fenerbahçe | Süper Lig 21-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Şuan bakmıyorum gol yeriz diye :A stres oldum :A
------

Fener ne yapıyorsun fener.
Altay harika. Ne kadar dayanacak bakalım.
------

1 gol atalım hem rahatlasın takım hem de ben 3 puan alayım :A ama tabi yeterki gol yemeyelim böylede bitsin :A

Son düzenleme:
Şükürler olsun güzel başladık. :Z

Adana Demirspor bu sezonun Hatayspor'u olur. İlk 5'i zorlar.

Hücum gücü bu kadar yüksek takıma karşı yeni sistemle gol yememek başarı. Takımın zaten hücum gücü eksikti ve en etkili iki hücumcu Pelkas ve Valencia sakatlandı. Bu şartlarda çok iyi sonuç. :Z Acilen sağlam bir forvet ve skor üretebilen kanat alınmalı...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
1 gol daha atsaydık iyi olurdu :A
Sonlarda çok stres oldum :A

3 puan bizim :Z

Maçta öne çıkan üç isim vardı; Altay, Szalai ve Tisserand. Yaptıkları kritik hamlelerle takımı galibiyeti getiren isimler oldu. Bu üç ismi ayrı bir yere koydum; çünkü Fenerbahçe neredeyse savunma ağırlıklı oldu. Adana Demirspor şut üstüne şut çekti ya da ceza sahasına kadar geldi; ya Altay kurtardı topları ya da Szalai ile Tisserand'ın kritik kurtarışları söz konusu oldu. Hücum anlamında ise özellikle Pelkas'ın yokluğunda İrfan Can öne çıktı. Mesut'a asist yapan da İrfan Can'dı. Mesut da kritik bir oyuncu, çok kritik bir şekilde öne çıkabiliyor, kritik bir şekilde gol atabiliyor, pas atabiliyor. Osayi'nin bitiriciliği olsa belki bu maçta gol de atabilirdi, hücumda öne çıkan isimlerden birisiydi.

Bütün bunları bir kenara bırakarak belirteyim; takımda sağlam kanat bek olmalı. Osayi hücum anlamında başarılı ama savunma anlamında da açık veriyor. Yine koşar yetişir de, savunması da bir yerde sıkıntılı. Ferdi zaten asla oynayamaz kanat bek olarak; aldığı topları ezebiliyor, top kaybı yapabiliyor, çok güçsüz. Bir türlü fiziğini geliştiremedi. Osayi neyse de, Ferdi ile asla olmaz. Kanat bekler top geçirince de, stoperler ve merkez orta sahaya ekstra iş düşüyor.

Şu da bir gerçek; takıma kesinlikle bir santrafor daha şart. Valencia sakat olabiliyor, Samatta genel olarak sahada olmuyor, Serdar Dursun da görüldüğü üzere sakatlandı. Takımda üç santrafor var ve üç santraforla ne yazık ki olmaz. Bir santrafor daha şart. Bu maçta ikinci yarı santraforsuz oynadık Serdar Dursun sakatlandıktan sonra. Samatta'yı da geri alamazdı hoca, Serdar da sakatlandı, Valencia da sakattı. Geriye bitiriciliği zayıf olan Osayi kaldı, o da bir şeyler denedi ama yeterince başarılı olamadı.

• Beğendim
Reactions: HeisenBerg
Yalnız Mesut'un gol atması çok güzel oldu. Müthiş bir başlangıç oldu.
Takımda eksikler mevcut. Umarım daha iyi hazırlanırlar diğer maçlara.

Adana takımı Samet'in elinde kurtarırsa çok can yakar. O herifin kaldığı her dakika küme düşme ihtimalleri artıyor. Takımda doldur boşalt harici bir taktik yok. Svensson'u çok beğendim. Kanadını çok güzel işledi.

Fener bugün resmen Anadolu takımı gibiydi. Golü atamasaydılar muhtemelen daha da atamazdılar. Net bir santrafor eksiklikleri var. Hoca bir şok yaşayana kadar bu üçlü işinde ısrar edecek gibi.

Adana takımı Samet'in elinde kurtarırsa çok can yakar. O herifin kaldığı her dakika küme düşme ihtimalleri artıyor. Takımda doldur boşalt harici bir taktik yok. Svensson'u çok beğendim. Kanadını çok güzel işledi.

Fener bugün resmen Anadolu takımı gibiydi. Golü atamasaydılar muhtemelen daha da atamazdılar. Net bir santrafor eksiklikleri var. Hoca bir şok yaşayana kadar bu üçlü işinde ısrar edecek gibi.
vazgeçmez victor pereira yaşadığ şok var Monacoydu @mesmeso

ADS'nin harika taraftarları var, hatta Türkiye'deki en iyi taraftar gruplarından birisine sahipler. Bana göre böyle bir taraftar grubunun kulübü Süper Lig'de yer almalıydı ve artık yer alıyor. Yenilseler de, çok iyi bir futbolla yenildiler. İyi bir kadro kurmanın yanına iyi de oyunu eklediler. Bence bu bir artı. İyi bir taraftar, iyi transferler ve iyi de bir oyun. Süper Lig'e harika taraftarı olan, iyi transfer yapmasa bile iyi oyun ortaya koyup zorlayacak kulüpler lazım.