Fenerbahçe kariyeri başarısız diğer kariyeri başarılıVideo çok iyi. Geçen izlediğim video sonrası daha da bi kanımın ısındığı teknik direktör. Önceki zamanını bilmiyordum ama başarılı olmuş olduğu belli.
Bu sene bol başarılara imza atar umarım ve bizde bu konuda dile getirelim.
Bu mu başarısızlık?Fenerbahçe kariyeri başarısız diğer kariyeri başarılı
2015-2016 sezonunda da Fenerbahçe'yi çalıştırmış ve takımı ikinci yapmıştır.
Fenerbahçe'de şampiyonluk dışında her sonuç başarısızlıktır. Özellikle tarihin en iyi Fenerbahçelerinden bir tanesiydi o dönemki kadro.Bu mu başarısızlık?
Bu mu başarısızlık?
Aslında şunu demek istiyor o dönemdeki kadroyu şampiyon yapamamak bir başarı.Fenerbahçe'de şampiyonluk dışında her sonuç başarısızlıktır. Özellikle tarihin en iyi Fenerbahçelerinden bir tanesiydi o dönemki kadro.
Tabii kiAslında şunu demek istiyor o dönemdeki kadroyu şampiyon yapamamak bir başarı.
Ersun'u 2013 öncesi de takımın başında ister miydin? Yoksa şampiyonluktan sonra mı hayran olmaya başladın?Tabii ki
Yok. Hatta ilk geldiğinde ne Ersun'u yabancı bir hoca getiremedi beceriksizler diyordum Ama hocamın daha önceki kariyeri hakkında pek bilgi sahibi değildim o dönemlerErsun'u 2013 öncesi de takımın başında ister miydin? Yoksa şampiyonluktan sonra mı hayran olmaya başladın?
Cevap B şıkkıYok. Hatta ilk geldiğinde ne Ersun'u yabancı bir hoca getiremedi beceriksizler diyordum Ama hocamın daha önceki kariyeri hakkında pek bilgi sahibi değildim o dönemler
Aynen kanım ısındı kendisine şu şarkı bitsin izliyeyim
Ben de 1-2 güne ligler başlamadan pp yaparım. Sinerji lazım ne kadar sevmesem deAynen kanım ısındı kendisine şu şarkı bitsin izliyeyim
Aaa bildiğim şarkıymış meğerse. Tanıdık geldi nakarat (Ebru ablam yani)
Yok artık. O ayak uzanan görüntüsünde dans eden Viktormuş senin şu sık sık attığın
@Dosi bari ben sevemiyorum sen sev belki birimiz ısınırsak işe yarar ligler başlıyor
------
Bunu da izle bu da çok iyi
Enerjisi güzel tabii ona lafım yokYok artık. O ayak uzanan görüntüsünde dans eden Viktormuş senin şu sık sık attığın
Yalnız çok efsane sinirli biride. Çoşkusunuda öfkesinide çok üst seviyede yaşıyor ben sevdim enerjisini