Ben maça 3-3 dedim @Araf @Tolstoyevski @DosiBir gol daha atarak üç puanı baltalayan Beşiktaş'a yazıklar olsun! Larin atmasaydı, ilk maçta üç puan alacaktım. Şimdi bir puan almış oldum. Üç puanı alan tek kişi, @12.Adam oldu.
Ben kaleci ve Rizenin beceriksizliğine takıldım 3-3 dedim @TolstoyevskiYeni sezonun ilk ve tek 3 puanını alan isim @12.Adam oldu ve sezona lider başladı...
Ekli dosyayı görüntüle 107325
Süper Lig'in Cumartesi etabı maçları yarın oynanacak birbirinden sıkıcı ve kalitesiz 3 maçla devam edecek:
Ekli dosyayı görüntüle 107326
Tahminde bulunmamış olanlara son hatırlatmamızı da yapalım:
fav10superlig - Login | kicktipp
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@BARON男爵 @slhttnmtl @A. Poyraz Bilgin @Cervantes @Ege Bartu @Sherlock @XanTier
Benim skora neden ilginç dedin dün 3-3 @ArafBen çok önceden tahminimi yapıyorum, sonra düzeltmiyorum. Bir de o düzeltmediğim tahminlerimi unutuyorum. Yaptığım tahmini görünce sürpriz oluyor, çok zevkli.
Rize’nin beceriksizliği Gökhan gönül neden oynamadı Fenerbahçe olsaydı oynatırlardı @Araf3-3 olması imkansız çünkü.
Gökhan Gönül, Fenerbahçe'de olsaydı oynayamazdı. Caner Erkin nasıl kadro dışı kaldı, Gökhan Gönül de kalırdı. Gökhan sisteme uygun bir isim değil ve yaşlı.Rize’nin beceriksizliği Gökhan gönül neden oynamadı Fenerbahçe olsaydı oynatırlardı @Araf
Hayır Gökhan gönül Rize’de oyüzden neden oynatmadı @ArafGökhan Gönül, Fenerbahçe'de olsaydı oynayamazdı. Caner Erkin nasıl kadro dışı kaldı, Gökhan Gönül de kalırdı. Gökhan sisteme uygun bir isim değil ve yaşlı.
Sakatlığı vardır belki, o yüzden oynamamıştır. Kadroda da yoktu.Hayır Gökhan gönül Rize’de oyüzden neden oynatmadı
Fenerbahçe karşısında olsa oynatırlardı @ArafSakatlığı vardır belki, o yüzden oynamamıştır. Kadroda da yoktu.
Şşşşt sessiz ol. 🤫Yeni sezonun ilk ve tek 3 puanını alan isim @12.Adam oldu ve sezona lider başladı...
Ekli dosyayı görüntüle 107325
Süper Lig'in Cumartesi etabı maçları yarın oynanacak birbirinden sıkıcı ve kalitesiz 3 maçla devam edecek:
Ekli dosyayı görüntüle 107326
Tahminde bulunmamış olanlara son hatırlatmamızı da yapalım:
Login from prediction community fav10superlig on kicktipp - free prediction gameswww.kicktipp.com
@BARON男爵 @slhttnmtl @A. Poyraz Bilgin @Cervantes @Ege Bartu @Sherlock @XanTier
Kafasına vura vura yaptırtmalıydın@Cervantes henüz siftah yapmamışsın, pek ilgin yok sanırım futbola 😱
@Dosi
Siteye sadece kayıt yaptırmak için girmiştim, daha sonra adımımı bile atmadım.@Cervantes henüz siftah yapmamışsın, pek ilgin yok sanırım futbola 😱
@Dosi
O sana daha yakışır ama, ustasısın biz ise çırak @Yakamoz-AsiKafasına vura vura yaptırtmalıydın
@Yakamoz-Asi TR'de tatilde
Yurt dışından TR'ye tatile gelenler genelde forumda da tatil yapıp uğramıyor, benim bir arkadaşcağızım vardı o da biraz öyle, huysuz birisi az ama o da TR'ye gelince pek uğramaz foruma genelde@Yakamoz-Asi TR'de tatilde