- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Vallahi haklısın belki onların hakkından uzaylılar gelirGeri dönmesini istemediğim kim varsa onları koyardım. Yeter bizim onlarla uğraştığımız, birazda uzaylılar uğraşsın.
Dinsizin hakkından imansız gelirmiş, yesinler birbirlerini uzayda.Vallahi haklısın belki onların hakkından uzaylılar gelir
Cok iyi olurdu ya benim de göndereceğim öyle cok insan varDinsizin hakkından imansız gelirmiş, yesinler birbirlerini uzayda.
kankamı kimseye vermem@EmreCan 'ı koyardım 😈
Tamam seni de yollarızkankamı kimseye vermem
yok ben dünyada mutluyum ha illaki birini gönderecek olsaydım dünyada ne kadar pislik yapan varsa elini ayağını bağlayıp gönderirdimTamam seni de yollarız
yok ben dünyada mutluyum ha illaki birini gönderecek olsaydım dünyada ne kadar pislik yapan varsa elini ayağını bağlayıp gönderirdim
Hafif kendimi yorgun hissediyorum yenge en iyisi seni yollayalım@EmreCan 'ı koyardım 😈
Beni uzay mekiği tutar evladım 👩🦳Hafif kendimi yorgun hissediyorum yenge en iyisi seni yollayalım
Beni tutmuyo çok yolculuk yaptımBeni uzay mekiği tutar evladım 👩🦳
Neyin var hastaymışsın?Beni tutmuyo çok yolculuk yaptım
Kız sen ne istiyon bu çocuktan@EmreCan 'ı koyardım 😈
Dünya pisliklerden kürt kurtulurdu ama bir roket falan yetmez onayok ben dünyada mutluyum ha illaki birini gönderecek olsaydım dünyada ne kadar pislik yapan varsa elini ayağını bağlayıp gönderirdim
Doğru söylüyorsun onları göndereceğimize kendimiz kaçalımKendimi. Dünyada hayır yok bari uzaya gidip yeni yerler keşfederdim 😂
Dur abla orayı karıştırma şimdiDünya pisliklerden kürt kurtulurdu ama birr roket falan yetmez ona