Emre Ozansoy
Süper Mod.
Salı'ya denk geliyor galiba MS.16 ms olmaz mı?
Salı'ya denk geliyor galiba MS.16 ms olmaz mı?
Ya 7 soru işte dur bakıp yazıyım.
İlk etapta 2, 3, 4, 5 ve 6. etaplarda toplam kaç doğru yapacaksın onu tahmin ediyorsun.
İkincide kırmızı ve mavi kartlardan birinin arkasında 10 puan var ve sende hangisinde 10 puan var onu bulmaya çalışıyorsun.
Üçüncüde 3 tane anahtarın var ve hangi anahtar kapıyı açacak onu tahmin ediyorsun.
Dördüncüde mevsimlerden birinin arkasında ünlü bi oyuncu var ve sen hangi mevsimin arkasında onu tahmin ediyorsun.
Beşincide o oyuncu hangi dizide oynamadı onu tahmin ediyorsun.
Altıncıda 1'den 10'a kadar sayıların içinden 3 sayı seçiyorsun, eğer seçtiklerinin birisinin arkasında 10 varsa 10 puan kazanıyorsun yoksa 5 kuruşsuz bye bye diyoruz.
Son etapta bir kart söylüyorsun ve arkasında 10 varsa 10, 20 varsa 20 puan kazanıyorsun.
En açık haliyle böyle oldu.![]()
Ben niye yalnız yarışıyorum?
Çünkü isteyenler kendine partner buluyor, istersen sende birini getir okeyiz.Ben niye yalnız yarışıyorum?
Format eğlenceliymiş ama.![]()
Yok abi sorun yok bizim kasada para bol. Her bölümde katlanıyor paralar. Bir de bizim büyük ödülümüz. 1 milyon . Umarım sen ve @Çiğdem Doğru tahminler yaparsınız ve alırsınız.🤗😊Gençler dışarıda olduğum için katılım gösteremedim ama gördüğüm kadarıyla bu kendini 1.90 sanan gudubet sunucu patronu zora sokmuş...@slhttnmtl @Mircan Saye @Emre Ozansoy @Zeyno
Olm 250 bin nedir... hiç @Dosi ve @xdragxx dan ders almadın mı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@781Ens Tebrikler çok iyi para ile dönmüşün yarışmadan; gerçek hayatda da başarılı olmanı dilerim.
@Çiğdem Kızzz... iyi çalış genel kültür sorusu sende,yorma beni bende balık hafıza var soruya bakar sonra sana bakar soruyu unutuveririm![]()
Hepiniz Sağ olunGençler dışarıda olduğum için katılım gösteremedim ama gördüğüm kadarıyla bu kendini 1.90 sanan gudubet sunucu patronu zora sokmuş...@slhttnmtl @Mircan Saye @Emre Ozansoy @Zeyno
Olm 250 bin nedir... hiç @Dosi ve @xdragxx dan ders almadın mı![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@781Ens Tebrikler çok iyi para ile dönmüşün yarışmadan; gerçek hayatda da başarılı olmanı dilerim.
@Çiğdem Kızzz... iyi çalış genel kültür sorusu sende,yorma beni bende balık hafıza var soruya bakar sonra sana bakar soruyu unutuveririm![]()
Partner bul, yarış.Ben niye yalnız yarışıyorum?
Format eğlenceliymiş ama.![]()
O uğursuzla mı yarışacaksın? Geçmiş olsun şimdiden.Partner bul, yarış.Ben @/EmreCan ile yarışacağım.
![]()
Uğursuz mu? 😱 Adaşım ile rekorlar kıracağız.O uğursuzla mı yarışacaksın? Geçmiş oldun şimdiden.@EmreCan
Onunla kırsanız kırsanız en düşük ödülü alma rekoru kırarsınız, keşke tek yarışsaydın.Uğursuz mu? 😱 Adaşım ile rekorlar kıracağız.![]()
Komik çocuksun canım, Allah yardımcın olsun @Emre Ozansoy ile MYD TV'DE reyting rekorları kırıcaz.O uğursuzla mı yarışacaksın? Geçmiş olsun şimdiden.@EmreCan
Sen ve reyting mi ?Komik çocuksun canım, Allah yardımcın olsun @Emre Ozansoy ile MYD TV'DE reyting rekorları kırıcaz.![]()
Canı sağ olsun adaşımın, önemli olan o.Onunla kırsanız kırsanız en düşük ödülü alma rekoru kırarsınız, keşke tek yarışsaydın.![]()
Reklam yapma! @slhttnmtl @Mircan Saye @Emre Ozansoy ne amaçla gelmiş buraya biliyor musunuz VMYM programının reklamını yapmaya 😠😠😠😠
Komik çocuksun canım, Allah yardımcın olsun @Emre Ozansoy ile MYD TV'DE reyting rekorları kırıcaz.![]()
@EmreCan para kazanır, ben reyting kazandırırım diye düşünüyorum.
Kendi başaramadı ya beni kıskanıyorUğursuz mu? 😱 Adaşım ile rekorlar kıracağız.![]()
Bizim elimizin kiri para
Güzel para almış kendisi, 25.000.
Beni başkası ile karıştırıyor olmalısınOnunla kırsanız kırsanız en düşük ödülü alma rekoru kırarsınız, keşke tek yarışsaydın.![]()
Paraları Nevşehir'de yiyelim @Emre Ozansoy@EmreCan para kazanır, ben reyting kazandırırım diye düşünüyorum.Reyting anlamında bir sıkıntımız olmaz. Hatta programın alacağı en yüksek reytingi bile alabiliriz.
![]()
![]()
Niye Nevşehir? 😱
VMYM 'un reklama mı ihtiyacı var? Her hafta zirvede yer alıyor zaten.Reklam yapma! @slhttnmtl @Mircan Saye @Emre Ozansoy ne amaçla gelmiş buraya biliyor musunuz VMYM programının reklamını yapmaya 😠😠😠😠
@Dosi @xdragxx siz mi yolladınız???
Canım beni o yarışmadan sonra gören herkes aradı sonradan patladı o günkü bölm
Paris olsun tmm çok ısrar ettinNiye Nevşehir? 😱![]()