- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Ah ah en son ben de yedim birinden kazığı canım ya insan kötü gününde yanında olanı bile tanıyamıyor maalesef oysa dost kötü günde belli olurdu hani insanlar olarak genelledim o yüzdenbazı dost sandığım insanlarla
hiç beklemediğin anda ihaneti yolluyorlar ya dediğin gibi daima yanında olan da bazen bu ihaneti yapıyor.buda hayatın acımasız yüzüAh ah en son ben de yedim birinden kazığı canım ya insan kötü gününde yanında olanı bile tanıyamıyor maalesef oysa dost kötü günde belli olurdu hani insanlar olarak genelledim o yüzden
Cok haklısın canım bir şarkı var Ömer Danış'ın kahpelik son moda diye çok severim o kadar doğru ki kim dost kim düşman belli değil😉hiç beklemediğin anda ihaneti yolluyorlar ya dediğin gibi daima yanında olan da bazen bu ihaneti yapıyor.buda hayatın acımasız yüzü
Uyuyodum gözümü açtım
Bu saatte gece yeni başlıyor diyeceğimde sen çalışıyordun de mi neyse hadi azad ettim seni git uyu hadiUyuyodum gözümü açtım
7 de işe gitcemBu saatte gece yeni başlıyor diyeceğimde sen çalışıyordun de mi neyse hadi azad ettim seni git uyu hadi
O zaman seni hayat çalışmakla erken uyanmakla sınıyor diyelim😉7 de işe gitcem
Ben de öyleyim ya vallahi ya hep yanlış anlaşılıyorum ve ya anlaşılmıyorum😉Yapayım neyle sınıyor beni anlaşılamamakla niyetim o olmasada öyleymiş gibi anlaşılıyor buda beni üzüyor