Açılışı normal puanım 3'ken 5'le yapmışız. Bu da iyi.@BARON男爵
14.Model - Ağlamam Zaman Aldı
13.MFÖ - Dolduramadım
12.maNga - Yine Yeni Yeniden
11.Candan Erçetin - Melek
10.Edis - Martılar
09.Pinhani - Aşk Bir Mevsim
08.Serdar Ortaç - Sor
07.Tarkan - Dön Bebeğim
06.Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
05.Hadise - Küçük Bir Yol
04.Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
03.Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
02.Teoman - Uykusuz Her Gece
01.İzel - Bebek
Beni kendi senaryosunda vurdu yine. Sezon finali tadında bir bölüm yazmış. @pompyNaptı bilmiyorum ama daha beterleri yolda inş.
@BARON男爵 senden bir türlü yüksek puanlar alamadık ama çok kötü değil yine de.@BARON男爵
13.MFÖ - Dolduramadım
10.Edis - Martılar
08.Serdar Ortaç - Sor
07.Tarkan - Dön Bebeğim
01.İzel - Bebek
Artık senaryolarından temelli çıkman yakındır.Beni kendi senaryosunda vurdu yine. Sezon finali tadında bir bölüm yazmış. @pompy
İşte gerçek @BARON男爵 @eskici @Emre Ozansoy@BARON男爵
13.MFÖ - Dolduramadım
10.Edis - Martılar
08.Serdar Ortaç - Sor
07.Tarkan - Dön Bebeğim
01.İzel - Bebek
Ben olmazsam dizi erken final yapar. @pompyArtık senaryolarından temelli çıkman yakındır.
Oy kullanmış. 😱@BARON男爵
13.MFÖ - Dolduramadım
10.Edis - Martılar
08.Serdar Ortaç - Sor
07.Tarkan - Dön Bebeğim
01.İzel - Bebek
fark çok fazla elendi Tuğba@Turkuazz daha bitmedi oylama ama ben sevmeme rağmen elenirsin diye düşünmüştüm üzülerek. Güç Bende Artık bu şarkıdan çok daha iyiydi yer değiştirmeliydin
Haftalardır güzel puan ve yorumlar geliyordu ama bu da fena değil. @Gerekli24@Gerekli24
Bu hafta şarkıların genelini orta buldum. Çok beğendiğim veya rezalet diyeceğim bir şarkı yok. Yani 14 verdiğim ile 1 verdiğim arasında pek bir fark yok. İlk defa juri başkanları gibi puan vermek istedim. Çünkü bu tur puanlamam o tarz oylamaya daha uygun olurdu.
14 puan Hadise - Küçük Bir Yol (Bunu seçmek cidden zor oldu. İki haftadır Hadiseyi bu kadar üste yazmak istemiyorum. Ancak çok beğendiğim bir şarkı yok. İçlerinden en iyisi de Hadise geldiği için onu en üste yazdım.)
13 puan Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği (Mor ve Ötesi'ne de bu kadar yüksek vereceğimi beklemezdim lakin şarkı her şeyiyle ayarında.)
12 puan Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız (Biraz efkar ağır basan ama yine güzel sesle söylenmiş Merve Özbey şarkısı.)
11 puan Tarkan - Dön Bebeğim (Güzel bir ses tonu. Tarkan'ın standartı yine düşmüyor.)
10 puan maNga - Yine Yeni Yeniden (Şarkının bazı yerlerinde ses tonunu çok güzel değiştiriyor.)
9 puan Teoman - Uykusuz Her Gece (Sesi çok iyi bir şeyleri eksik hissettim nedense yoksa daha üste yazabilirdim.)
8 puan MFÖ - Dolduramadım (Şarkının garip bir enerjisi var.)
7 puan Pinhani - Aşk Bir Mevsim ( Güzel söylemiş ancak bir istediğim patlama olmadı.)
6 puan Model - Ağlamam Zaman Aldı (Biraz diğerlerine göre düşük kaldı.)
5 puan İzel - Bebek (Biraz ritim biraz çekme var ancak ne olursa olsun İzel'in şarkılarını çok sevemiyorum.)
4 puan Serdar Ortaç - Sor (Serdar Ortaç şarkılarını da pek sevmiyorum. Ama en azından bir ritmi oluyor. O yüzden sona yazamıyorum.)
3 puan Candan Erçetin - Melek (Candan Erçetin bu tur olmamış. Şarkıda inanılmaz bir uyumsuzluk hissediyorum. Bu beni rahatsız etti. Ama yine de bazı yerleri iyi olduğu için sona yazamadım.)
2 puan Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo (İki haftadır. Başlarda iyi verdiğim şarkıcıya kötü veriyorum. Bu şarkıların sanki kopyasını defalarca hep bir yerlerden duyuyorum. Hiç mi hiç çekmiyor beni.
1 puan Edis - Martılar (Bu arkadaşı da hiç sevemiyorum. Şarkıyı söyleyince sanki robottan dinliyorum hissi veriyor.)
Keşke bir akustik daha bulsaydın bunun nakaratı çok güçsüz kalıyordufark çok fazla elendi Tuğba
@EmreCan müthişsin, iyi ki oy kullanmışsın.@EmreCan
14 maNga - Yine Yeni Yeniden
13 Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
12 Model - Ağlamam Zaman Aldı
11 MFÖ - Dolduramadım
10 Hadise - Küçük Bir Yol
9 Edis - Martılar
8 Pinhani - Aşk Bir Mevsim
7 Candan Erçetin - Melek
6 Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
5 Tarkan - Dön Bebeğim
4 Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo