Gerçi senin sevdiğin şarkıcıları düşününce iddialı değil demen de çok normal z kuşağısın sen doğru aleyna tilki kusagiŞarkılara bana hitap etmiyor ve sevmiyorum, diğer yarışmacılar kadar iddialı da değil. Elenmesini istemem suç mu?
Gerçi senin sevdiğin şarkıcıları düşününce iddialı değil demen de çok normal z kuşağısın sen doğru aleyna tilki kusagiŞarkılara bana hitap etmiyor ve sevmiyorum, diğer yarışmacılar kadar iddialı da değil. Elenmesini istemem suç mu?
Teşekkürler @pompy çok istediğin aşı olmayanlara evlilik yasağı çıkar inşallah bir an önce.@pompy
Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği 14 puan
Model - Ağlamam Zaman Aldı 13 puan
İzel - Bebek 12 puan
MFÖ - Dolduramadım 11 puan
Serdar Ortaç - Sor 10 puan
maNga - Yine Yeni Yeniden 9 puan
Teoman - Uykusuz Her Gece 8 puan
Edis - Martılar 7 puan
Tarkan - Dön Bebeğim 6 puan
Candan Erçetin - Melek 5 puan
Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo 4 puan
Pinhani - Aşk Bir Mevsim 1 puan
Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız 2 puan
Hadise - Küçük Bir Yol 3 puan
Hem film unutulmaz hem Özkan beyin performansı dertli birisi video sürecinde derdini unuturSüper puan @Çiğdem teşekkürler.
Ben de z kuşağıyım Aleyna Tilki'den nefret ediyorumGerçi senin sevdiğin şarkıcıları düşününce iddialı değil demen de çok normal z kuşağısın sen doğru aleyna tilki kusagi
Teşekkürler @Turkuazz inşallah elenmez Tuğba.@Turkuazz
Hadise - Küçük Bir Yol-13 (muazzam)
Model - Ağlamam Zaman Aldı-12 (başarılı yorum)
Candan Erçetin - Melek-11 (başarılı yorum)
Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız-10 (iyi yorumlamış)
MFÖ - Dolduramadım-9 (iyi yorum)
Serdar Ortaç - Sor-8
Tarkan-Dön Bebeğim-7
İzel - Bebek-6
Edis - Martılar-5 (daha iyi oylamak isterdim))
Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği-4 (daha iyi oylamak isterdim)
maNga - Yine Yeni Yeniden-3 ( daha iyi oylamak isterdim)
Pinhani - Aşk Bir Mevsim-2 [çok üzgünüm)
Teoman - Uykusuz Her Gece-1 (çok üzgünüm)
Teşekkürler @pompy çok istediğin aşı olmayanlara evlilik yasağı çıkar inşallah bir an önce.
Pek fazla sevmem ama Aleyna Tilki bile daha iyidir yarıştığın şarkıcıdan.Gerçi senin sevdiğin şarkıcıları düşününce iddialı değil demen de çok normal z kuşağısın sen doğru aleyna tilki kusagi
Kınıyorum @batuhankaralar nasıl MFÖ'nün değil şarkı, şarkı MFÖ'nün AGU albümünde yer alıyor. Başkasının şarkısını mı koyacaklar kendi albümlerine.@batuhankaralar
13 Puan: Hadise - Küçük Bir Yol (Hadise'ye son 2 haftadır tam puan veriyorum hadi bakalım )
12 Puan: maNga - Yine Yeni Yeniden (maNga sevgimden dolayı bir tık yüksek verdim )
11 Puan: Candan Erçetin - Melek
10 Puan: İzel - Bebek
9 Puan: Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
8 Puan: Model - Ağlamam Zaman Aldı
7 Puan: Tarkan - Dön Bebeğim (Bu hafta için yine beklentilerin altında kalmış maalesef )
6 Puan: Pinhani - Aşk Bir Mevsim
5 Puan: Teoman - Uykusuz Her Gece
4 Puan: Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
3 Puan: Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo (Tuğba Yurt'un sevdiğim 2-3 şarkısı var, bu onlardan biri değildi)
2 Puan: Serdar Ortaç - Sor (Bu hafta beklentimden epey düşük kaldı)
1 Puan: MFÖ - Olduramadım (1 puanlık bir şarkı değil ama bu şarkı MFÖ'nün değil, format dışı olduğu için 1 veriyorum )