bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,344
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
ilk defa bu kadar düştü@Turkuazz senden genelde iyi puan alırdım, 4 puan biraz üzdü ama sağlık olsun.
Sihirli annem denklem Problemi gibi yolladı çözemedim
Kız beğenmesen de düzgün yaz bari kaç yıl oldu öğrenemedin hala.Bu hafta en beğenmediğim hafta oldu şarkında
bilindik türkü deil kavak yelleri değil onlar harici Pihanni şarkıları bilmiyorum @keremBeter olsun.
Olsun, genelde iyi puan veriyorsun. Arada olur düşük puanlar.ilk defa bu kadar düştü
Pembe'nin Beter'e serenat yaptığı şarkıya Beter'in kendi şarkısından yüksek puan vermen üzdü. @Özgür@Özgür
13 puan: Edis (Erken kullanılmış harika bir şarkı inşallah bu sefer yüksek alırsın. )
12 puan: Candan Erçetin (Çok sevdiğim bir şarkı. Resmen ruhumu dinlendiriyor. )
11 puan: Manga (Nihayet iyi şarkıyla gelmiş Manga. En sevdiklerimden.)
10 puan: İzel (İzel'in en sevdiğim şarkılarından biri. )
9 puan: Tarkan (Yine çok iyi bir şarkı. Cennet Mahallesi'nde Pembe Beter'e bu şarkıyla serenat yapmıştı aklıma o geldi. )
8 puan: Teoman (Sevdiğim şarkılardan)
7 puan: Merve Özbey (Normalde daha yüksek vermeyi düşünüyordum çünkü çok iyi bir yorum ama hafta beklediğimden zorlu oldu)
6 puan: Serdar Ortaç (Bu hafta nihayet yükselebildin )
5 puan: MFÖ (Yüksek vermeyi isterdim ama olduramadım. )
4 puan: Model (Normalde bu kadar düşük vermezdim ama bu haftanın azizliğine uğradı sanırım. )
3 puan: Mor ve Ötesi (Bu şarkıyı Fikret Kızılok'tan dinlemeyi tercih ediyorum genelde. )
2 puan: Hadise (Kaç haftadır iyi gidiyordun ama bu şarkısını sevememiştim.)
1 puan: Tuğba Yurt (Haftanın en zayıfıydı üzgünüm. )
Düzenbazlığı hala açıklayan yok @pompy sen artık soracaklarını özelden bize sor aklına giriyor sunucumsumuz
Daha önce de yazdım forumla Candan Erçetin konusunda bayağı ters düştüm bu hafta oylar konusunda forum yine biraz şaşırabilir yeni müziğe adım atan biri için normal bir durum@Gerekli24 oylarla aran nasıl?
tşşkler @pompy@pompy
Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği 14 puan
Model - Ağlamam Zaman Aldı 13 puan
İzel - Bebek 12 puan
MFÖ - Dolduramadım 11 puan
Serdar Ortaç - Sor 10 puan
maNga - Yine Yeni Yeniden 9 puan
Teoman - Uykusuz Her Gece 8 puan
Edis - Martılar 7 puan
Tarkan - Dön Bebeğim 6 puan
Candan Erçetin - Melek 5 puan
Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo 4 puan
Pinhani - Aşk Bir Mevsim 1 puan
Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız 2 puan
Hadise - Küçük Bir Yol 3 puan
@batuhankaralar o kadar yırtındın bu muydu yalnız benimle ayni düşüncede olman güzel mfö konusunda @bazinga@batuhankaralar
13 Puan: Hadise - Küçük Bir Yol (Hadise'ye son 2 haftadır tam puan veriyorum hadi bakalım )
12 Puan: maNga - Yine Yeni Yeniden (maNga sevgimden dolayı bir tık yüksek verdim )
11 Puan: Candan Erçetin - Melek
10 Puan: İzel - Bebek
9 Puan: Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
8 Puan: Model - Ağlamam Zaman Aldı
7 Puan: Tarkan - Dön Bebeğim (Bu hafta için yine beklentilerin altında kalmış maalesef )
6 Puan: Pinhani - Aşk Bir Mevsim
5 Puan: Teoman - Uykusuz Her Gece
4 Puan: Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
3 Puan: Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo (Tuğba Yurt'un sevdiğim 2-3 şarkısı var, bu onlardan biri değildi)
2 Puan: Serdar Ortaç - Sor (Bu hafta beklentimden epey düşük kaldı)
1 Puan: MFÖ - Olduramadım (1 puanlık bir şarkı değil ama bu şarkı MFÖ'nün değil, format dışı olduğu için 1 veriyorum )
Teşekkürler @mesmeso yeni forvetiniz hayırlı olsun.@mesmeso
14 - MFÖ - Dolduramadım
13 - Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
12 - maNga - Yine Yeni Yeniden
11 - Model - Ağlamam Zaman Aldı
10 - Edis - Martılar
9 - Tarkan - Dön Bebeğim
8 - Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
7 - Hadise - Küçük Bir Yol
6 - Candan Erçetin - Melek
5 - Serdar Ortaç - Sor
4 - Pinhani - Aşk Bir Mevsim
3 - İzel - Bebek
2 - Teoman - Uykusuz Her Gece
1 - Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
Bu hafta kalacaksın o martılar tutacak seni ; gönlüne sağlık @batuhankaralar@batuhankaralar
13 Puan: Hadise - Küçük Bir Yol (Hadise'ye son 2 haftadır tam puan veriyorum hadi bakalım )
12 Puan: maNga - Yine Yeni Yeniden (maNga sevgimden dolayı bir tık yüksek verdim )
11 Puan: Candan Erçetin - Melek
10 Puan: İzel - Bebek
9 Puan: Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
8 Puan: Model - Ağlamam Zaman Aldı
7 Puan: Tarkan - Dön Bebeğim (Bu hafta için yine beklentilerin altında kalmış maalesef )
6 Puan: Pinhani - Aşk Bir Mevsim
5 Puan: Teoman - Uykusuz Her Gece
4 Puan: Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
3 Puan: Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo (Tuğba Yurt'un sevdiğim 2-3 şarkısı var, bu onlardan biri değildi)
2 Puan: Serdar Ortaç - Sor (Bu hafta beklentimden epey düşük kaldı)
1 Puan: MFÖ - Olduramadım (1 puanlık bir şarkı değil ama bu şarkı MFÖ'nün değil, format dışı olduğu için 1 veriyorum )
Çocukluğu hatırlatan nostaljik özelliği olan diziler, filmler, şarkılar ayrı bir seviliyor. Normaldir, ben de öyleyim.Ahahahaha. Eski Türkiye'mizi ve çocukluk/ergenlik yıllarımı hatırlatıyor ondandır.