Yok kullanman gereken bir şarkı zaten. Sen final puanı bekliyordun sanırım, kötü gitmiyorsun çünkü.kerem'in lafına kanmadım diyecektim tamam sen kullanmasaydın diyor gibi algıladım, zaten bana sardı kötülüğümü düşünüyormuş.Ama Top10'da çok zirvedeydi ya.
![]()
Arka planda çalan Hoşçakal...Güven'in Efe ve Aslı'yı karşılaştırması da efsaneydi.
Efe'nin döndükten sonra tekrar diziden çıkmasıyla hayal kırıklığına uğratsa da seviyorum.Bölümler çok uzun olmasa bir anda dalmayı düşünüyorum aslında.
![]()
Şarkıya göre değişiyor birşeye takıntılı değilizEcünnü queen bu hafta puanımı yükseltmiş, teşekkürler@Çiğdem
Bırak şu MasterChef'i buradan daha mı önemli?Ne kadar harika bir cevap; gönlüne sağlık ❤️ ❤️ ❤️
Yok canım final puanı kadar uçmadık da ilk 6 diyelim, hadi 7 olsun.Yok kullanman gereken bir şarkı zaten. Sen final puanı bekliyordun sanırım, kötü gitmiyorsun çünkü.![]()
Ben üzülüyorum Çünkü Denizcim.Takılıyorum bakma sen banasöylerim söylerim sonra devam ederim.
Gayet iyi puanın koca kafa
Yae 2de bir neden bunu yazıyorsun yawwwBırak şu MasterChef'i buradan daha mı önemli?![]()
Hadise'yi her fırsatta gömdüğünü ne çabuk unuttun gıŞarkıya göre değişiyor birşeye takıntılı değiliz![]()
Düşük puanlardan sonra gayet iyi bir puan geldi teşekkür ederim.@dreamy
13 Candan Erçetin - Melek
12 Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
11 Tarkan - Dön Bebeğim
10 Edis - Martılar
9 Hadise - Küçük Bir Yol
8 İzel - Bebek
7 maNga - Yine Yeni Yeniden
6 Pinhani - Aşk Bir Mevsim
5 Serdar Ortaç - Sor
4 Teoman - Uykusuz Her Gece
3 Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
2 Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
1 MFÖ - Dolduramadım
Niye ara kızıştırmaya çalışıyorsun?
10 puandan aşağısına oklava atıyorum sana fındık denk gelmişGayet iyi puanın koca kafa![]()
![]()
![]()
Olsun sorun değil ne yapalım zorla değil yaBen üzülüyorum Çünkü Denizcim.
Bildiğim şarkıları var Mervenin; forumdan öğrendiğim![]()
Beter olsun.Tekrar nafaka istemiş zaten, gözüne kestirmiş belli.@Çiğdem
Burada olmayan Ahmed'le seni mi? Ne münasebet.Niye ara kızıştırmaya çalışıyorsun?![]()
Uğraşanlara sütlü kahveyse sana daha lüksü olur olmazmıBana yok mu![]()
Good.Kaknem @Aserat
![]()
14 - Model
14 - Candan Erçetin
14 - Edis
13 - İzel (bu şarkının kendisine ait olduğunu bilmiyordum)
13 - MFÖ
13 - Serdar Ortaç
13 - maNga
12 - Pinhani
12 - Mor ve Ötesi
12 - Teoman
12 - Hadise
11 - Tarkan
10 - Merve Özbey
8 - Tuğba Yurt