Kendi şarkısına berbat denilince emeğe saygısızlık vs vs deyip başkalarının şarkılarına iğrenç demek?İğrenç bir şarkı çünkü ondan düşüktür![]()
@denizz19 ile elenmeme yarışındayız, biz eleneceğimize o elensin tabii ama kesin düşük vermiştir bize.![]()
Geçmiş olsun. @Maskeli Fedai bile baya puan kırmış. Bu arada senle aynısı dakikalarda oy kullanmıştık. Burnuma kötü kokular geliyor@kerem
Hiç boşuna beni suçlama, sana dedik o kadar hata yaparsın diye.. Dinlemedin 😡😡Elenirsem suçlayacağım kişi @Maskeli Fedai olacak zaten... Bir de Tarkan'la yarışmıştı, böyle bir ihanet görülmedi...
Çocukluğun bu avatarınsa normalÇok hatırlamak istemiyorum çocukluğumu belki![]()
Çünkü iğrenç bir şarkıKendi şarkısına berbat denilince emeğe saygısızlık vs vs deyip başkalarının şarkılarına iğrenç demek?@kerem
Selamını iletirim.Yahşi bir puan.@Ahmed
Ahmed banlı nasıl puan veriyor ne neden banlı?
Yok o şimdiki halimÇocukluğun bu avatarınsa normal![]()
![]()
![]()
Çifte standart işte. Onun dediğinden.Kendi şarkısına berbat denilince emeğe saygısızlık vs vs deyip başkalarının şarkılarına iğrenç demek?@kerem
İnsanlığını hatırlamak istemiyorsun ozamanYok o şimdiki halim![]()
Ben sana o yüzden diyorum elenmem imkansıza yakın diyeÖte yandan eğer elenseydim Kerem kesin "şok edici bir isim elendi" diye duyurmaz mıydı en baştan?@Dosi @Gerekli24 @The_Erinch
Ah bi bilsem Doğan...Ahmed banlı nasıl puan veriyor ne neden banlı?
neden banlıkı ?Banı ne zaman açılacak bilmiyorum ama sonuç gecelerinde burada olmayı çok isterdi. İletirim.![]()
Hepimiz maymunuz hiç insan minsan diye kendimizi kandırmaya gerek yokİnsanlığını hatırlamak istemiyorsun ozaman![]()
![]()
![]()
@kerem le iletişimi var forum dısından şarkısını iletiyor oyluyorAhmed banlı nasıl puan veriyor ne neden banlı?