Kendi şarkısına berbat denilince emeğe saygısızlık vs vs deyip başkalarının şarkılarına iğrenç demek? @keremİğrenç bir şarkı çünkü ondan düşüktür
Ne verdiğimi hatırlamıyorum@denizz19 ile elenmeme yarışındayız, biz eleneceğimize o elensin tabii ama kesin düşük vermiştir bize.
Geçmiş olsun. @Maskeli Fedai bile baya puan kırmış. Bu arada senle aynısı dakikalarda oy kullanmıştık. Burnuma kötü kokular geliyor @kerem
Hiç boşuna beni suçlama, sana dedik o kadar hata yaparsın diye.. Dinlemedin 😡😡Elenirsem suçlayacağım kişi @Maskeli Fedai olacak zaten... Bir de Tarkan'la yarışmıştı, böyle bir ihanet görülmedi...
Çocukluğun bu avatarınsa normalÇok hatırlamak istemiyorum çocukluğumu belki
Tam puanı dah çok şaşırttı. @phoebebuffayHatılıyorum dinlediğimi nostalji yaşattı.
Çünkü iğrenç bir şarkıKendi şarkısına berbat denilince emeğe saygısızlık vs vs deyip başkalarının şarkılarına iğrenç demek? @kerem
Selamını iletirim.Yahşi bir puan. @Ahmed
Ahmed banlı nasıl puan veriyor ne neden banlı?Ahmede tşşklerimi ilet @kerem
Yok o şimdiki halimÇocukluğun bu avatarınsa normal
Çifte standart işte. Onun dediğinden.Kendi şarkısına berbat denilince emeğe saygısızlık vs vs deyip başkalarının şarkılarına iğrenç demek? @kerem
İnsanlığını hatırlamak istemiyorsun ozamanYok o şimdiki halim
Ben sana o yüzden diyorum elenmem imkansıza yakın diyeÖte yandan eğer elenseydim Kerem kesin "şok edici bir isim elendi" diye duyurmaz mıydı en baştan? @Dosi @Gerekli24 @The_Erinch
Ah bi bilsem Doğan...Ahmed banlı nasıl puan veriyor ne neden banlı?
neden banlıkı ?Banı ne zaman açılacak bilmiyorum ama sonuç gecelerinde burada olmayı çok isterdi. İletirim.
Hepimiz maymunuz hiç insan minsan diye kendimizi kandırmaya gerek yokİnsanlığını hatırlamak istemiyorsun ozaman
@kerem le iletişimi var forum dısından şarkısını iletiyor oyluyorAhmed banlı nasıl puan veriyor ne neden banlı?