Genelde iyi veriyor bizeArada puan verip öıkıyor kendisi.![]()
Genelde iyi veriyor bizeArada puan verip öıkıyor kendisi.![]()
Geliyor şimdi merak etme.Yok Tols ile saat kontrolü yaptımonunki açıklandı bile artı ozmoturk aktif değildi bile
![]()
Hahahahah senin bu detaycılığına bayılıyorum.Yok Tols ile saat kontrolü yaptımonunki açıklandı bile artı ozmoturk aktif değildi bile
![]()
Bugün herkes çok karamsar. Kimse puanlardan memnun değil.Skandal.![]()
Memnun olan biri çıktı sonunda.10 numara bir puan, teşekkürler. 🌸 @ozmoturk
Garip bir oylama oluyor çünkü. İyi gider diye düşündüğüm şarkılar altlara dizilmişti.Bugün herkes çok karamsar. Kimse puanlardan memnun değil.![]()
1 paunla elenen şok isim kim demiştim.Öte yandan eğer elenseydim Kerem kesin "şok edici bir isim elendi" diye duyurmaz mıydı en baştan?@Dosi @Gerekli24 @The_Erinch
Daha bir şok olmuş şekilde belirtirdin bence ama belki de sürprizi bozmamak için korkutmadın...1 paunla elenen şok isim kim demiştim.![]()
Attım zaten resmen @ÇiğdemFüze atsaydın.![]()
Bakıyorum da kendini çok iyi avutuyorsun.Daha bir şok olmuş şekilde belirtirdin bence ama belki de sürprizi bozmamak için korkutmadın...
Anons yaparken o detayı verdi...sadece 1 puan dedi.Öte yandan eğer elenseydim Kerem kesin "şok edici bir isim elendi" diye duyurmaz mıydı en baştan?@Dosi @Gerekli24 @The_Erinch