@The_Erinch kutunda 1.000 TL mi var yoksa 10.000 TL mi senceErinç abim ne hissediyorsun..
@The_Erinch kutunda 1.000 TL mi var yoksa 10.000 TL mi senceErinç abim ne hissediyorsun..
Büyüklük sende kalsın söyle yine deBen kutumu @Araf devretmeye karar verdim. Kendisini bulursan sorarsın canımmmm
Artık bana söylemeyin miktarlarıÇok oldun sen Hamdi ile konuşacağız bu konuyu...
Olayı anlamadım@Zeyno nun dediği konuda
Ya öyle yapacaz ya da başka bir yola başvuracağız yeterArtık bana söylemeyin miktarları
İki Fenerli üzer demiştin, burdan 10 bin TL'nin onlarda olduğunu ima etmiş oluyorsun..Artık bana söylemeyin miktarları
------
Olayı anlamadım
Bayağı beklersinKararınızı verin ve bana yazın
Bence küçük var; yan kutudan sürtünme hissetmedimBüyüklük sende kalsın söyle yine de
Seninn de @Zeyno gibi huzur evine gitmen lazim Mesaj taşıyon ya onu diyo zeyno bacıArtık bana söylemeyin miktarları
------
Olayı anlamadım
Kutu sahibi 1.000 TL hissediyor @Maskeli FedaiBence küçük var; yan kutudan sürtünme hissetmedim
Ozaman daha 75 bin bile vardı bir sürü para vardı dahaİki Fenerli üzer demiştin, burdan 10 bin TL'nin onlarda olduğunu ima etmiş oluyorsun..
Sende midenin sesini... @Maskeli FedaiSayın Gs’li dostum kalbinin sesini dinle… @Maskeli Fedai
Beklemekten zarar gelmezBayağı beklersin
Ayy bana bacı dediiSeninn de @Zeyno gibi huzur evine gitmen lazim Mesaj taşıyon ya onu diyo zeyno bacı
Tamamda ne yapacam onu anlamadımSeninn de @Zeyno gibi huzur evine gitmen lazim Mesaj taşıyon ya onu diyo zeyno bacı
Son kararın mı peki?
Sen git en iyisi ilacını iç ve yatTamamda ne yapacam onu anlamadım