Ezra final bölümü AB reytingi: 0.66Yüzüne kim bakmıyormuş? 😱
Akrep son 7 bölüm AB reytinglerinden biri: 0.62
Ezra final bölümü AB reytingi: 0.66Yüzüne kim bakmıyormuş? 😱
Hadise konserlerinde ayıp bişi yapıyormus terbiyem müsade etmez anlatmaya her kosnerinde yapıyormuş @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @xemrexxx @slhttnmtlHadise'nin nesi terbiyeli. Frikik vermekten gündemden düşmüyordu bir ara. @Çiğdem @Emre Ozansoy @EmreCan @The_Erinch
Ya ben Yusuf Çim'den değil Hasan Denizyaran'dan bahsediyorum. Hayat Sevince Güzel'de, 4N1K (ilk film), Afili Aşk'ta, Elif'te oynadı ne güzel.Ezra final bölümü AB reytingi: 0.66
Akrep son 7 bölüm AB reytinglerinden biri: 0.62
Kadının düşmanının kadın olduğu ne kadar da belli, uydurukçu.Hadise konserlerinde ayıp bişi yapıyormus terbiyem müsade etmez anlatmaya her kosnerinde yapıyormuş @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl
Rezil işte... Her şey beklenir ondan.Hadise konserlerinde ayıp bişi yapıyormus terbiyem müsade etmez anlatmaya her kosnerinde yapıyormuş @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl
Her şey beklenir bu ecünnüden.Hadise konserlerinde ayıp bişi yapıyormus terbiyem müsade etmez anlatmaya her kosnerinde yapıyormuş @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl
Hayırr siz anlatın ne yaptığınızıKadının düşmanının kadın olduğu ne kadar da belli, uydurukçu.
Biz ondan bahsetmiyor muyduk ama Reytingsiz saçma ege yaz dizisi, saçma ergen filmi, güzel yaz dizisi ama tek bölüm, kalitesiz Kanal 7 günlük dizisiYa ben Yusuf Çim'den değil Hasan Denizyaran'dan bahsediyorum. Hayat Sevince Güzel'de, 4N1K (ilk film), Afili Aşk'ta, Elif'te oynadı ne güzel.
Tam puanları veriyorsunuz kurtulamıyoruz @slhttnmtlHer şey beklenir bu ecünnüden.
Hadi yiyorsa anlat kurtulHayırr siz anlatın ne yaptığınızı
Aaa şarkıları iyi napiyim.Tam puanları veriyorsunuz kurtulamıyoruz @slhttnmtl
Sus benim Güllü'me laf etme (bu hafta tam puan verirse Güllü'm olur )Tam puanları veriyorsunuz kurtulamıyoruz @slhttnmtl
Kimi nereden kovuyorsun. 😱Kovacam dedimya zaten @kerem
Şarkıya göre değişir.Ben o dikeni sana atıyım da gör sen, dilin fazla uzamış
------
Tam puan mı bir altı mı diye mi
@xemrexxx SANA kıyafet dikip kendisi giydirsinKimi nereden kovuyorsun. 😱