Evlilik Aşkı Öldürür mü Sizce?

AteşBöceği

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,747
Puanı
410
Yılların eskitemediği tartışma konusu kimi evlilik aşkı öldürür derken kimine göre öldürmez peki sizce evlilik aşkı öldürür mü?

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: NES and Gerekli24
Yalnız burda nerdeyse herkes bekar :A tecrübe edilmeden kesin bir şey söylemek zor evlilik hakında fakat aşk bence geçici bir heves :A o anca zamanla sevgi ve saygıya dönüşür. Tabi zamanın evliliklerinde de çok çabuk yok olabiliyor onlarda. İstatistikler bunu gösteriyor.

Düşünmüyorum ben evlenmeyi. :A
Ondan bu kadar rahat öldürmez diyorsun? Bak aklımda onunla ilgili bir soru da vardı sonra açarım yorumlarsın😉
------

Yalnız burda nerdeyse herkes bekar :A tecrübe edilmeden kesin bir şey söylemek zor evlilik hakında fakat aşk bence geçici bir heves :A o anca zamanla sevgi ve saygıya dönüşür. Tabi zamanın evliliklerinde de çok çabuk yok olabiliyor onlarda. İstatistikler bunu gösteriyor.
Evet bekar cok ama çevrelerinde vardır evli birileri illaki bir fikir sahibidirler:)

• Beğendim
Reactions: Dosi
Aşk bence tanımı gereği geçici bir şeydir. Zamanla sevgiye dönüşür, bu aşamaya geçmeden yapılan ve aşk üzerine kurulan evliliklerin de problemli olması çok muhtemeldir...

• Beğendim
bazıları güldürür bazıları da öldürür kişiden kişiye değişir bu yanii
------

@AteşBöceği niye güldün bilmiyorum her insan aynı değildir ve karısına kötü davranan erkekler görüyor ve bunu karıma asla yapmam demelidir.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: AteşBöceği
Neredeyse mi evli olan bir kişi var mı bilmediğimden soruyorum :A

• Güldürdün

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem