- Reaksiyon puanı
- 3,747
- Puanı
- 410
Yılların eskitemediği tartışma konusu kimi evlilik aşkı öldürür derken kimine göre öldürmez peki sizce evlilik aşkı öldürür mü?
Evlenince tekrar görüşelim senlenYanlış bir düşünce, öldürmez bence.![]()
Düşünmüyorum ben evlenmeyi.Evlenince tekrar görüşelim senlen![]()
Ondan bu kadar rahat öldürmez diyorsun? Bak aklımda onunla ilgili bir soru da vardı sonra açarım yorumlarsın😉Düşünmüyorum ben evlenmeyi.![]()
Evet bekar cok ama çevrelerinde vardır evli birileri illaki bir fikir sahibidirlerYalnız burda nerdeyse herkes bekartecrübe edilmeden kesin bir şey söylemek zor evlilik hakında fakat aşk bence geçici bir heves
o anca zamanla sevgi ve saygıya dönüşür. Tabi zamanın evliliklerinde de çok çabuk yok olabiliyor onlarda. İstatistikler bunu gösteriyor.
Sadece yazdıklarına güldüm ya komik geldi@AteşBöceği niye güldün bilmiyorum her insan aynı değildir ve karısına kötü davranan erkekler görüyor ve bunu karıma asla yapmam demelidir.
herkes kendine çeki düzen verip eşine şiddet uygulamaya kalkmasa bunların hiç birisi olmayacak ve çocukların psikolojileri falan da bozulmayacak...Sadece yazdıklarına güldüm ya komik geldi
Söylediklerine de katılıyorum zaten herkes böyle düşünse ortada sorun kalmayacak![]()
Cok cok haklısınherkes kendine çeki düzen verip eşine şiddet uygulamaya kalkmasa bunların hiç birisi olmayacak ve çocukların psikolojileri falan da bozulmayacak...
Neredeyse mi evli olan bir kişi var mı bilmediğimden soruyorumYalnız burda nerdeyse herkes bekartecrübe edilmeden kesin bir şey söylemek zor evlilik hakında fakat aşk bence geçici bir heves
o anca zamanla sevgi ve saygıya dönüşür. Tabi zamanın evliliklerinde de çok çabuk yok olabiliyor onlarda. İstatistikler bunu gösteriyor.
evlenme ozaman sen en iyisiBence evlilik her şeyi öldürür![]()
Bir kaç üye varNeredeyse mi evli olan bir kişi var mı bilmediğimden soruyorum![]()