Onlar daha hızlı sklgjklsjk
@Dosi bu arada çok iyi gidiyorsun dedi ve tek kırmızı 500.000 TL kaldı helal olsun...
------
Çok da fark eden bir şey yok
baaniii kabul etmiyimm
Onlar daha hızlı sklgjklsjk
@Dosi bu arada çok iyi gidiyorsun dedi ve tek kırmızı 500.000 TL kaldı helal olsun...
------
Çok da fark eden bir şey yok
Zaten uzatarak zarara gidiyoruz. @Cervantes ne güzel 1000 TL ile kapatacaktı programı ama en az 2.000 vereceğiz mecburi ve @Angelica 250 bin açtırdı diye 1.500 hakettiDimi efendi gibi hızlı yarışanlara lafımız yok
Bak bu kez üzüldümİnceldiği yerden kopsun 13 numara diyorum son kararım
Yapacak bir şey yok
Yalnız yuuuuh fikir almadan son kararım diyerek 2 kutu açtın ve bittin resmen bitiiiiiiiiiiiiiin.İnceldiği yerden kopsun 13 numara diyorum son kararım
Yazık paylaş tabii
Zaten uzatarak zarara gidiyoruz. @Cervantes ne güzel 1000 TL ile kapatacaktı programı ama en az 2.000 vereceğiz mecburi ve @Angelica 250 bin açtırdı diye 1.500 haketti
------
Bak bu kez üzüldüm
Artık sana tüyo vereyim
Ben yavaşım demek kiGeçen sene bende 6 senelik mobil ileydim ama aynı hız
Yani yaktımmı başını fikir alaydıYalnız yuuuuh fikir almadan son kararım diyerek 2 kutu açtın ve bittin resmen bitiiiiiiiiiiiiiin.
@Doğan kutusunda maalesef 500.000 TL vardı. Son 4'e kırmızı olmadan giriyoruz..
Artık @Sherlock 'ta 500 bin olmadığı kesin oldu ve sende de olmadığıDedim bile
Bu seferki yarışmanın hakkı 5. 000 olmalı.Zaten uzatarak zarara gidiyoruz. @Cervantes ne güzel 1000 TL ile kapatacaktı programı ama en az 2.000 vereceğiz mecburi ve @Angelica 250 bin açtırdı diye 1.500 haketti
------
Yaktın yaktınYani yaktımmı başını fikir alaydı