eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta

@Çiğdem @eskici @dreamy İsotun derisini yüzer..Kıyamam ben dedenin yadigarına sonra derisi yüzük torunu napsın @Forumdash :A :A :A :F :F :F
Hayır abi o mevzuyla ilgili değildi dediğim şey. Genelde sohbet-muhabbet konusunda geçenlerle alakalı. Çok teşekkür ederim tekrardan, neden yaptığını biliyorum tabii ki. :bhr:
------

Daha beter olurum onun elinde. :A
Aliçoya çukur dizisinde birini emanet ettiler sana meslek öğreticem dedi çöp kovasına gittiler topla çöpleri diyordu :F @eskici ve @dreamy :A :A :A

Saç kalmadı basımda fok baskanı bekleye bekelye @xemrexxx @serhatt :A :A :A
Bekleme daha fazla. .ss
------

Heyatım 1.kocası @cookies i boşayan; 2.kocası @kerem i para için 3.kocası @Forumdash la boynuzlayan, 4.kocası @eskici için 3.kocasınu zehirleyip öldüren @serhatt ı örnek al bence :A :A @Dosi @Angelica @The_Erinch @mrt-06 @xBUGRAx @Zeyno @Emre Ozansoy @EmreCan @Turkuazz @Maskeli Fedai @batuhankaralar @dreamy @DarkLegenD @Tolstoyevski
Hayatımı bu kadar kıskanıp ezberlemen ve benden daha iyi bilmen gerçekten çok ilginç. :A
------

Bu sahne @serhatt tan esinlenerek yazılmış :A

Tek farkı burada ben Merve oluyorum sen Burcu. :A

iki kişi olursa Final Puanlar olursa 1 puan yada 2 puan olur.yada anketle belirlenir diye düşünüyom az ççok anladım
Mesala jurilerin seçtiği kişi 4 puan alıyor eski yarışmacılar 3 puan halk 3 puan gibi herkesin verdiği puanlar farklı oluyor sizleri kategoriye ayırıp :A Ama şarkıcılar eşit baslamıyor örneğin tarkan finale kadar topladı 15 final puanı rakibinin 4 final puanı var 11 puan avantajla baslıyor :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Mesala jurilerin seçtiği kişi 4 puan alıyor eski yarışmacılar 3 puan halk 3 puan gibi herkesin verdiği puanlar farklı oluyor sizleri kategoriye ayırıp :A Ama şarkıcılar eşit baslamıyor örneğin tarkan finale kadar topladı 15 final puanı rakibinin 4 final puanı var 11 puan avantajla baslıyor :A
Evet bende juriyim 11 puan güzelmiş.Anladım :A Halk yani seyircide veriyor puan.Bide biz güzelmiş.Bide eskiy yarışmacılar.Ben burda yarıuşsam n yaparım bilmemki.Youtubeden yapıştırı bilmiyom.Anca şarkıcının şarkıyı yazarım dinlerler

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Evet bende juriyim 11 puan güzelmiş.Anladım :A Halk yani seyircide veriyor puan.Bide biz güzelmiş.Bide eskiy yarışmacılar.Ben burda yarıuşsam n yaparım bilmemki.Youtubeden yapıştırı bilmiyom.Anca şarkıcının şarkıyı yazarım dinlerler
Sunucu veriyor 6 puan değerinde sonra juri başkanları 5 puan juriler 4 eski yarışmacılar 3 halk 2 sayılıyor gayet adaletli bence :A

Yarısırsın sende belki @Araf çok memnun kalmıstı :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Puana oynarsın yine büyük ihtimalle zaten şarkının iddası ortada :A :A :A
------

üyelerle kaynasma açısından iyi olur ama @mesmeso dan tüyolar al yarışmadan önce :A :A :A
Zaten ben 1 seneden beri kaynaşıyorum. @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @bazinga vede takip ettğim kişiler de dahil @Özgür @xdragxx @Gerekli24 ve beni takıp edenler takıp ettiğim kişieler arkadaşımdır . @The_Erinch çünkü onlarla şakalaşıyorum herkesle aram iyimaşallah tabi senlende çiğdem