Zey TV Kan ve Gül Filmi (By xdragxx)

Henüz okumadım ilk müsait olduğum zamanda okuyup yorum yaparım. Eğlenceli bir filme benziyor. (Demek @Dosi çok zenginmiş - cimri hamdinin para kaynağı belli oldu)

• Güldürdün
Reactions: xdragxx and Dosi
Hayır :A senin keyfin yerinde, ben @Tolstoyevski ye üzüldüm bu hikayenin yananı o olmuş :A
Hiç mi sinir olmadın paragöz @xdragxx 'e :A
------

Henüz okumadım ilk müsait olduğum zamanda okuyup yorum yaparım. Eğlenceli bir filme benziyor. (Demek @Dosi çok zenginmiş - cimri hamdinin para kaynağı belli oldu)
@xdragxx ve @DarkLegenD 'e göre hizmetçileri olan yalıda oturan biriyim zaten :A

Öyle bir durum varsa bavulumu hazırlayayım sen de nüstemilatı hazırla geliyorum. Aylık 50.000 euro yeter. Çok parada gözüm yok.😁
Diğerleri bile böyle birşey talep etmediler 😱
Aylık 50 bin euromu 😱 sokaktan mı topluyoruz parayı :F
Aynen çok parada gözün olmadığı belli. Maşallah :A

• Güldürdün
Reactions: STAR
Diğerleri bile böyle birşey talep etmediler 😱
Aylık 50 bin euromu 😱 sokaktan mı topluyoruz parayı :F
Aynen çok parada gözün olmadığı belli. Maşallah :A
Artık hizmetçiye para yetiştirmek için işe başlarsın. Ama bu aralar zor durumdaysan 45.000 euro da olur. Çok anlayışlı biriyimdir.😆

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İş arıyordum ama erteledim yine :A
4 bin eurodan fazla maaş verilmez. Hayal kurma :A
Hayal de bile 50.000 euro alamıyorum. Şaka gibi. Gelelim gerçeğe , Tamam 4.000 euro olsun ama yeme - içme sizden eve bırakılmada sizden. Bunlarıda yaparsınız umarım.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hayal de bile 50.000 euro alamıyorum. Şaka gibi. Gelelim gerçeğe , Tamam 4.000 euro olsun ama yeme - içme sizden eve bırakılmada sizden. Bunlarıda yaparsınız umarım.
Eve bırakılma mı :A müştemilatı istemedin mi :A
Önce bi 2 hafta deneyelim. Beğenmezsek kapıyı gösteririz :A

@xdragxx sana kızıyordum ama final ah final :A @Dosi sende neymişsin be :A ah @Tolstoyevski sana
ne yapmışlar yaa kalbim dayanmadı:A
Sen konuya harika atınca ben de bir kere daha okudum müzik eşliğinde :A hâlâ xdragxx 'in ihaneti ve 10 sene mutlu yaşamasını kabullenemiyorum, Tols ise yakmakla aptallık etmiş ama 5 sene daha fazla yaşamış xdragxx'e göre :A

Sen konuya harika atınca ben de bir kere daha okudum müzik eşliğinde :A hâlâ xdragxx 'in ihaneti ve 10 sene mutlu yaşamasını kabullenemiyorum, Tols ise yakmakla aptallık etmiş ama 5 sene daha fazla yaşamış xdragxx'e göre :A

@Tolstoyevski paraya tenezzül etmemiş işte ne güzel kız balık burçları zaten paraya önem vermez :A
Son kısımda bence en doğru olanı yaptım :A

Bencede adapte olamadın bir türlü :A