Hee doğru ya unutmuşum.
YİNE YAPARIM.Sende avatar yapıyordun bir ara![]()
![]()
![]()
Geç bile kaldık. .ssArtık @MasacRE yi de ortadan kaldırırsınız![]()
Sensin eski be küf kokulu.kıvanc artık eskisi![]()
![]()
![]()
Sen beğeniyorsan çirkindir.kıvanc artık eskisi![]()
![]()
------
@serhatt Yeni halını beğenmiyordu aslında çağatayın ama bende son halını tuttum![]()
![]()
![]()
Genelde gelen konuklar için bakıyordum tabi ama ana kadrodan çınarı seviyordum bende![]()
![]()
Vatanım sensinde yakubu oynuyordu orda da seviyordum
![]()
![]()
------
adamın tabağındakı yemeği çalıyorlardı![]()
![]()
------
Aaa sen aşıktın bu adama hemen panik olmussun![]()
![]()
@MasacRE @eskici @serhatt @xemrexxx
Ayy merak etme o konuda gözüm olmaz artık rahat olabilirsin
------
O çocuğu hiç sevmiyordum sonradan gelen sarısın iyiydi![]()
![]()
![]()
@MasacRE hangi adama aşıktı? 😱
Çiğdem'in klasik yalanları işte, gelir gelmez başlamış yine iftiralaraArtık @MasacRE yi de ortadan kaldırırsınız![]()
Aynen ben de Çınar'ı severdim.Genelde gelen konuklar için bakıyordum tabi ama ana kadrodan çınarı seviyordum bende![]()
![]()
Vatanım sensinde yakubu oynuyordu orda da seviyordum
![]()
![]()
------
adamın tabağındakı yemeği çalıyorlardı![]()
![]()
------
Aaa sen aşıktın bu adama hemen panik olmussun![]()
![]()
@MasacRE @eskici @serhatt @xemrexxx
Ayy merak etme o konuda gözüm olmaz artık rahat olabilirsin
------
O çocuğu hiç sevmiyordum sonradan gelen sarısın iyiydi![]()
![]()
![]()
Barıştan nefret ediyordum orjinalde yokmuş zaten öyle biriAynen ben de Çınar'ı severdim.Diğer karakterlerle aran nasıldı hepsinden bahset işte kısa kısa.
![]()
Barıştan nefret ediyordum orjinalde yokmuş zaten öyle biriSarısın gelen çocuğu tutuyordum kırgın çiçeklerdede oynamıstı sanırım
![]()
![]()
@eskici
Tamam onu salla Kıraç, Feris, Peride, Dicle, Serkan, Gülin, Emrah vs. onlardan haber ver.Barıştan nefret ediyordum orjinalde yokmuş zaten öyle biriSarısın gelen çocuğu tutuyordum kırgın çiçeklerdede oynamıstı sanırım
![]()
![]()
@eskici
Bu peruklu kim
Feristen bende haz etmiyorum @eskici gibiTamam onu salla Kıraç, Feris, Peride, Dicle, Serkan, Gülin, Emrah vs. onlardan haber ver.![]()
Office dizisinin baş rollerinden.Bu peruklu kim![]()
![]()
------
Feristen bende haz etmiyorum @eskici gibiDicle basta iyiydi sonradan bozdu kerpeten alinin orjinaldakı adama göre daha bir duygu yüklenmiş üvey kızıyla gıcık karısı en iticilerdi dizinin
![]()
![]()
Çınar benim favori karakterimde gelen ünlüler hariç![]()
Sebep. 😱 En sevilesi karakter oysa ama senin ecünnü düşmanlığını unutmuşum pardon.Bu peruklu kim![]()
![]()
------
Feristen bende haz etmiyorum @eskici gibiDicle basta iyiydi sonradan bozdu kerpeten alinin orjinaldakı adama göre daha bir duygu yüklenmiş üvey kızıyla gıcık karısı en iticilerdi dizinin
![]()
![]()
Çınar benim favori karakterimde gelen ünlüler hariç![]()
Hamdi babayı atınca bu diziyi sevmiyorsun diye anlamıstım benOffice dizisinin baş rollerinden.
Ya sen bu dizi yayınlanırken niye yoktun? Tam aradığım kişiymişsin.![]()
Sözde sevmiyor ama her hafta da izledi.Hamdi babayı atınca bu diziyi sevmiyorsun diye anlamıstım ben![]()
![]()
![]()
Çok şey olabiliyor dicleye küfür ettiSebep. 😱 En sevilesi karakter oysa ama senin ecünnü düşmanlığını unutmuşum pardon.![]()
Ama işte aşk olmaz diye defalarca uyarmışken gizli gizli iş çevirmesine kızdı orada.Çok şey olabiliyor dicleye küfür ettiKerpeten aliye attı tokat iyiydi yanı bazen seviliyorda bazen gıcık
![]()
![]()
![]()