Başka kanal formatı almaz bence, yerine Zuhal Topal'a yeni format hazırlar.FOX'un elinde ne güzel hazır programdı, saçma olmuş. Yalnız bunu bu saatten sonra ne başka kanallar alır ne de FOX doğru düzgün program tutturur.![]()
Başka kanal formatı almaz bence, yerine Zuhal Topal'a yeni format hazırlar.FOX'un elinde ne güzel hazır programdı, saçma olmuş. Yalnız bunu bu saatten sonra ne başka kanallar alır ne de FOX doğru düzgün program tutturur.![]()
Yoksa yeni bir kriminal program daha mı geliyor?Başka kanal formatı almaz bence, yerine Zuhal Topal'a yeni format hazırlar.![]()
Uyduruk bir şeyler yapmasınlar da.Başka kanal formatı almaz bence, yerine Zuhal Topal'a yeni format hazırlar.![]()
Zuhal'e ben başından beri kriminal program istiyorum ve yaparsa ilgi görür. Eğer kriminal olmayacaksa da oyunculuğa dönsün geri.Yoksa yeni bir kriminal program daha mı geliyor?![]()
Uçankuş "Sözleşmesinin fesh olduğunu öğrenen Zuhal Topal’ın TV8’de program yapmak için temasa geçtiği öğrenildi." demiş. 😱
Gerçekten rollerini çok iyi yapıyoZuhal'e ben başından beri kriminal program istiyorum ve yaparsa ilgi görür. Eğer kriminal olmayacaksa da oyunculuğa dönsün geri.![]()
Tamerciğim çıtlatmıştı birkaç hafta önce bekliyordum.Zuhal kötü yapmış. Bu saatten sonra kim alır o formatı. Düşe kalka devam ediyordu zaten.
@xBUGRAx ileri görüşlülükte bu kaçıncı seviye😱
Yine döner dolaşır gelir bir sezon sonra.Fos çıkacağını düşünüyorum bu haberin Zuhal ve FOX iyi ikililer ama İzdivaç'ta da iyi giderken Star'a transfer olup yuvamdayım demesi aklıma geldi bir anda.@xBUGRAx
Acun'la davalık değiller miydi, sanmıyorum TV8'le görüşsün.
Öyle olsa bile kanal iki benzer yemek formatını peş peşe yayınlamaz bence.Program tam 3 sezon yayınlandı ve bence artık miadını doldurmuştu. Zuhal Topal'ın başka formatta bir program yapması daha iyi olur.
------
Kadir yine kendi saatinde olacaktır büyük ihtimal yani 14-16.00
Ben onun paylaşımını görünce dizilere dönüyor diye düşünmüştüm.Tamerciğim çıtlatmıştı birkaç hafta önce bekliyordum.
------
Yine döner dolaşır gelir bir sezon sonra.Zam istemesi saçma olmuş sanki eski reytinglerini gördü bu sezon.
![]()
Evet bu sezon o kadar iyi gitmedi.Tamerciğim çıtlatmıştı birkaç hafta önce bekliyordum.
------
Yine döner dolaşır gelir bir sezon sonra.Zam istemesi saçma olmuş sanki eski reytinglerini gördü bu sezon.
![]()
Tamerciğim çıtlatmıştı birkaç hafta önce bekliyordum.
------
![]()
Aynen, Dual Medya Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner'in.Uyduruk bir şeyler yapmasınlar da.Bu arada bu programların yapımcıları kendileri değil mi zaten, elbet bulurlar bir şeyler.
![]()
Evlilik programı yapsınlar.Aynen, Dual Medya Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner'in.Orijinal bir format bulamazlar, birini taklit ederler.
![]()
Evlilik programları...Evlilik programı yapsınlar.Kriminal yaparlar belki.
![]()
Yetti artık hiçbir şey düşünmesinler.Evlilik programları...Esra Erol'u değil ama Zuhal Topal'ı düzenli olarak hiç kaçırmadan izlerdim.
Keşke tekrar başlasalar da izlesek.
Kriminal cidden Zuhal Topal'a yakışır. Düşünsünler.![]()
Hazır program tutmuş.Zuhal mı FOX' mu satıyor bilemem.ama Fulya'nın işi zor.![]()
Zuhal Topal'la Sofrada, FOX'tan ayrıldı!
Yapımcılığını Dual Medya'nın üstlendiği, sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı; heyecan ve eğlencenin bir an eksik olmadığı programın sözleşmesinin kanal yönetimi tarafından feshedildiği öğrenildi.
2018 yılından bu yana devam eden, 625 bölüm boyunca ekrana gelen programın sunucusu Zuhal Topal'ın yeni sezon için zam istediği ve kanal yönetiminin bunu kabul etmediği konuşuluyor.
Kaynak: Medyaradar
Fox hangi diziyi bitirdi ?FOX'tan zam istenmez sırf bu yüzden geçmişte dizi bitirdiler.
Yasaklandı bi ara sony tv yaptıda ceza aldıEvlilik programı yapsınlar.Kriminal yaparlar belki.
![]()
Orası neresi beHazır program tutmuş.Zuhal mı FOX' mu satıyor bilemem.ama Fulya'nın işi zor.
------
Fox hangi diziyi bitirdi ?
------
Yasaklandı bi ara sony tv yaptıda ceza aldı
Sonny tv Hande ataizi ile izdivaç 2017 'nin son aylarında.Orası neresi be![]()
Zuhal Topal'ın stüdyosunda devam etmişlerdi. Yasağı deldiler diye de haber çıkmıştı, sonradan yarışma yapmışlardı.Sonny tv Hande ataizi ile izdivaç 2017 'nin son aylarında.
Vede ceza aldılar vede aynı kişilerdi.Zuhal Topal'ın stüdyosunda devam etmişlerdi. Yasağı deldiler diye de haber çıkmıştı, sonradan yarışma yapmışlardı.