Tolstoyevski
Emekli
- Reaksiyon puanı
- 41,078
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
@cehennet aklı sıra düşük olan kutusunu bana büyükmüş gibi yutturup büyük kutular açtıracak. Onda 10 bin aşağısını hissediyorum. Açalım son kararım @xdragxx @Tolstoyevski @Cervantes
Çok Şükür kalp kırmadım bugüne kadar yani durup dururken@cehennet sana küsmüş dmden bana yazdı Zeynep çok kalbimi kırdı dedi çok üzdü beni dedi...![]()
Bu ne fena birisi beeeee korkulur bundan@cehennet aklı sıra düşük olan kutusunu bana büyükmüş gibi yutturup büyük kutular açtıracak. Onda 10 bin aşağısını hissediyorum. Açalım son kararım @xdragxx @Tolstoyevski @Cervantes
Bende düşük hissediyorum merak etmeGerçekten küçük hissediyorum![]()
@cehennet kutunda 500 TL vardı hoş geldin yeni öneriler de bekleriz@cehennet aklı sıra düşük olan kutusunu bana büyükmüş gibi yutturup büyük kutular açtıracak. Onda 10 bin aşağısını hissediyorum. Açalım son kararım @xdragxx @Tolstoyevski @Cervantes
@cehennet çok kırıldım diyo ağlıyorum diyorÇok Şükür kalp kırmadım bugüne kadar yani durup dururken![]()
Eğer işin yoksa sen yemek yiyene dek devam et en iyisi ben de konuk sunucu olarka devam edeyim, Part 2'de de değiş tokuş yaparız@cehennet kutunda 500 TL vardı hoş geldin yeni öneriler de bekleriz
Teklif öncesi son 6 kutu... @Tolstoyevski afiyet olsun o zaman sunmaya devam et![]()
Beklerim ondan.@cehennet aklı sıra düşük olan kutusunu bana büyükmüş gibi yutturup büyük kutular açtıracak. Onda 10 bin aşağısını hissediyorum. Açalım son kararım @xdragxx @Tolstoyevski @Cervantes
Bende düşük hissediyorum merak etme
Yok işim yok yemeğe de var dahaEğer işin yoksa sen yemek yiyene dek devam et en iyisi ben de konuk sunucu olarka devam edeyim, Part 2'de de değiş tokuş yaparız![]()
Bu programın sunucuları işi baya sağlama almışEğer işin yoksa sen yemek yiyene dek devam et en iyisi ben de konuk sunucu olarka devam edeyim, Part 2'de de değiş tokuş yaparız![]()
Onun önerilerini almam@cehennet kutunda 500 TL vardı hoş geldin yeni öneriler de bekleriz
Teklif öncesi son 6 kutu... @Tolstoyevski afiyet olsun o zaman sunmaya devam et![]()
Bize yok mu ziyafetZiyafeti de yaptık... Tavşan etinden![]()
Irmak'ın hain planı devreye giriyorNiye öyle dedin o zaman. Oyun falan yoktu.
Güzel kutu açmışım. Sana özel.![]()
Sana da çay kaldı tavşan kanından, onu iç taze demlenmişBize yok mu ziyafet![]()